Medewerker Technische Dienstverlening Zonnehuisgroep Noord 30-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Medewerker Technische Dienstverlening Zonnehuisgroep Noord 30-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Medewerker technische dienstverlening | Zonnehuisgroep Oostergast | Zuidhorn

Als medewerker technische dienstverlening zorg je dat onze cliënten en medewerkers niet weten waar we jou voor nodig hebben. Ga je geen storing uit de weg en ben je op zoek naar (technische) uitdagingen, dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel verder wat wij te bieden hebben!

Wat ga je doen?

Als medewerker technische dienstverlening voer je vaktechnische werkzaamheden uit aan onze gebouwen, inventaris, installaties en machines.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van periodiek onderhoud bij alle locaties volgens een geplande route;
 • Het repareren van schades en het oplossen van storingen die via je collega's van de Servicedesk 'ad-hoc' bij jou binnenkomen;
 • Het aanspreken en begeleiden van onze onderhoudspartijen en aannemers op locatie;
 • Registratie van alle werkzaamheden in ons systeem TOPdesk.

Met een scherpe blik los jij onze storingen op, herstel je schades of zet je storingen uit naar leveranciers of aannemers terwijl jij regie houdt op hun werkzaamheden. Er komen meldingen binnen van alle locaties in de provincie Groningen, zodoende ben je flexibel inzetbaar en krijg je energie van het feit dat geen dag hetzelfde is. Je gaat hoofdzakelijk op onze locatie in Zuidhorn aan het werk, maar het kan voorkomen dat je ingezet gaat worden op onze overige locaties. Je hebt een zelfstandige functie maar stemt regelmatig af met de Servicedesk en je team van 8 collega's van de Technische dienst.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Een dienstverband voor 36 uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35, (maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

Jij bent een echte aanpakker die het werk ziet liggen en proactief handelt. Je werkt op onze woonzorglocaties en komt hierdoor regelmatig in contact met cliënten. Je speelt hier met gemak op in dankzij jouw sociale eigenschappen, maar behoudt je focus op het werk dat gedaan moet worden.

 • Je bent positief ingesteld en ziet het werk liggen;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en helpt collega's of cliënten graag verder;
 • Je beschikt over een technisch diploma op MBO-niveau, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek;
 • Je hebt kennis van NEN-normen; • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B);
 • Bij voorkeur heb je ervaring met een Facilitair Management Informatie Systeem (TOPdesk);
 • Je kunt werken volgens richtlijnen en bent in staat problemen grotendeels zelf op te lossen; • Je bent klantgericht, accuraat, flexibel en in staat goed overzicht te bewaren.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met () via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met Claudia Kerbof (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidhorn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-074-medewerker-technische-dienstverlening-zonnehuisgroep-oostergast-zuid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.