Medisch Secretaresse - Medisch Secretaresse Cosis 26-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Medisch Secretaresse – Medisch Secretaresse Cosis 26-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Medisch Secretaresse

Ben jij een doorpakker en altijd optimistisch ingesteld? Ben jij initiatiefrijk en heb jij een servicegerichte houding? Het Cosis Expertisecentrum (CEC) in Groningen maakt graag kennis met jou, want het team artsen zoekt een Secretaresse voor 24 tot 28 uur per week die hen komt ondersteunen.

2024-3339

Dit zijn wij

Wat houdt het CEC in?
Het CEC is een van de vier clusters binnen Cosis en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoud van de behandelexpertise. Door ontwikkelingsvragen, ontwikkelingsachterstand, (ernstige) verstandelijke beperking of gedragsproblematiek heeft een cliënt soms onderzoek en specifieke begeleiding en/of behandeling nodig. Bij het CEC werken medisch en gedragskundige specialisten zoals, gedragswetenschappers, artsen, logopedisten, diëtisten en fysiotherapeuten. Zij hebben specialistische kennis opgebouwd over de specifieke zorgvraag van cliënten en bieden op verschillende locaties diagnose, ruggenspraak of specialistische behandeling.

Als medisch secretaresse werk jij vanuit het medisch secretariaat en ondersteun jij de artsen van Cosis. Je werkt in een team van 4 personen, samen werken jullie vanuit één mailbox en beantwoorden jullie telefonisch vragen. Bij het medisch secretariaat heb je vaak te maken met het (professionele) netwerk van de cliënt en soms de cliënt zelf die belt voor afspraken. Je bent ondersteunend aan een medische vakgroep, waarbij de werkzaamheden zich in een hoog tempo opvolgen. Samen met jouw collega's ben jij druk bezig met het in goede banen leiden van afspraken, medische dossiers en het verwerken van rapportages.

Dit ben jij

Als medisch secretaresse bied jij ondersteuning aan de artsen van Cosis. Je vervult een centrale rol en volgt wat er gebeurt. Met een nieuwsgierige houding ga jij te werk. Je bent in staat werkprocessen en protocollen goed uit te voeren en mag daarbij ook altijd meedenken in verbeteringen. Graag zelfs!
Jij houdt je onder andere bezig met het opvragen van medische gegevens bij de huisarts of specialist. Deze gegevens houd jij bij in de medische dossiers van cliënten, onder verantwoordelijkheid van de arts. Jij draagt zorg voor de juiste registratie en verwerking van de medische gegevens van cliënten volgens vastgestelde procedures. Verder verwerk je rapportages van de specialist in het medisch cliëntendossier. Jij biedt administratieve ondersteuning bij de medische dossiervorming in het algemeen, rapporteert telefonisch, mondeling en schriftelijk aan de arts over de voortgang van de werkzaamheden en meldt bijzonderheden ook middels rapportage in het zorgdossier.
Ook het maken van afspraken met cliënten, verzorgend personeel, overige disciplines en externe contacten behoort tot jouw takenpakket. Jij regelt de consultatie van klinisch specialisten aan huis indien gewenst, stelt een afsprakenschema op voor en beheert, controleert en bestelt alle gebruiks- en verbruikersartikelen binnen de medische dienst. Kortom: het is een veelzijdige functie, waarbij goede uitdrukkingsvaardigheden en een zelfstandige werkhouding een vereiste zijn!

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde mbo-4 opleiding als medisch secretaresse, dit is een vereiste, aangevuld met enkele jaren werkervaring.
  • Er geen probleem mee hebt om op vrijdag te werken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als medisch secretaresse ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris per juni 2024 van minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- volgens FWG 35 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • De mogelijkheid tot hybride werken.
  • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Voel je welkom en solliciteer
Wil jij aan de slag als Medisch secretaresse bij het Cosis Expertisecentrum in Groningen? Solliciteer dan direct! Reageer uiterlijk woensdag 8 mei 2024.

Neem contact op met , teamcoördinator CEC, op . Ook kan je met vragen terecht bij het secretariaat van het Cosis Expertisecentrum op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Secretaresse
Indicatie salaris (min – max]2393 – 3360
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/medisch-secretaresse

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.