Onderwijssurveillant Tempo-Team 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Onderwijssurveillant Tempo-Team 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Het doen van een tentamen brengt spanning met zich mee. Jij bent er dan ook om alles in banen te leiden en dat de tentamens in alle rust en concentratie kunnen worden afgenomen.

Je begeleidt de studenten naar hun plek en controleert hun studentenkaart. Je zorgt ervoor dat iedereen een tentamen krijgt zodat ze kunnen starten. Je houdt toezicht op een juist verloop van het tentamen en weet de kalmte te bewaren wanneer zich een onvoorziene situatie voordoet.

Het gaat om 4 tentamen periodes per jaar met een inzet tussen maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 22.00 uur. Gemiddeld zal je tussen de 10-25 uur p/week worden ingezet. Een dienst duurt over het algemeen 3 uur. Meerdere diensten op een dag werken is ook mogelijk!

Een tentamenperiode duurt doorgaans 3 à 4 weken. Na het maken van de verplichte e-learning.

Let op: Studenten of recent afgestudeerden en gepensioneerden (volgens cao) zijn uitgesloten voor deze vacature

Wat bieden wij jou
 • Uurloon van € 15,87 bruto per uur
 • Flexibel werken tijdens de tentamenperiodes
 • Zelfstandige maar verantwoordelijke job!
 • Werken in de tentamen hal op de Zernike campus
 • Perfect te combineren met ander werk
 • Whoop whoop! Solliciteren maar!
Wie ben jij

Jij bent die oplettende collega, met een vrolijk en sociaal karakter. Jij bent die waakzaam en rustig die goed kan samenwerken. Jij zorgt ervoor dat de studenten in alle rust hun tentamens kunnen maken. Je zorgt ervoor dat er overzicht en duidelijkheid is, van a tot z. Jij bent secuur in je werk en houdt de belangrijkste regels in acht tijdens het tentamen zodat iedereen veilig het tentamen kan maken. Tegelijkertijd ben jij ook een vraagbaken voor de studenten tijdens het tentamen.

Jij communiceert vlot voor een groep in het Nederlands en schakelt gemakkelijk over in het Engels. Jij raakt niet in de stress van een vastgelopen computer en weet de student op zijn/haar gemak te brengen. Je overziet de situatie en komt met een oplossing.

Je bent flexibel inzetbaar tijds de 4 tentamenperiodes in het jaar.

Studenten of recent afgestudeerden zijn uitgesloten voor deze vacature. Volgens de cao van de Nederlandse Universiteiten zijn ook gepensioneerden uitgesloten voor deze vacature.

 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de doelgroep
 • Je bent stress bestendig
 • Je bent representatief en straalt gezag uit
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent communicatief sterk en daarnaast sociaal ingesteld
 • Kennis van computers en systemen
 • Beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal
Wat ga je doen

Als tentamen surveillant ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een grote groep studenten die een tentamen gaan maken. Voordat het tentamen begint, ben jij al bezig met je collega’s om te zorgen dat de ruimte goed ingedeeld is voor het maken van het tentamen. Samen met je collega's zorg je voor een gezellige en veilige sfeer. Je surveilleert (controle op spieken) en beantwoord eventuele vragen. Je doet de begeleiding bij toiletbezoek.

Je houdt toezicht op een juist verloop van het tentamen en weet de kalmte te bewaren wanneer zich een onvoorziene situatie voordoet. Als de studenten binnenkomen begeleid je ze naar de juiste rij zodat ze plaats kunnen nemen. Daarna is het voor jou van belang dat je het overzicht bewaart wanneer iedereen ijverig zit te schrijven. Wanneer iemand klaar is, haal je het tentamen op en controleer je of de benodigde gegevens goed zijn ingevuld. Wanneer dit het geval is begeleid je de student weer naar buiten.

Waar ga je werken

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Bij de Rijksuniversiteit Groningen bieden ze maar liefst 180 bacheloropleidingen, masters en PhD-programma’s aan voor meer dan 35.000 studenten van over heel de wereld. Studenten beginnen aan een succesvolle carrière, dragen bij aan baanbrekend onderzoek en bereiden zich voor op hun toekomst. Allemaal in het gezellige en gastvrije Groningen! Met resultaat: op ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

Je gaat werken in de recent verbouwde Aletta Jacobshal op de Zernike Campus.

Sollicitatie

Van maandag t/m vrijdag een flexibele agenda? ...en per direct beschikbaar? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Vergeet je niet je CV en motivatie?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPoetsvrouw
Indicatie salaris (min – max]22 – 22
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensplanbureau.groningen@tempo-team.nl , 038 458 3006 onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/1llbG2132VtDG147ftru

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.