Oproepkracht Tinybots 28-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Oproepkracht Tinybots 28-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Oproepkracht regio Noord-Nederland: implementatie van bij cliënten thuis

Implementation team

|

Posted on

April 23, 2024

is 's werelds eerste zorgrobot die op schaal wordt ingezet bij mensen met dementie thuis en heeft in de praktijk bewezen dat het 60 - 180 zorg minuten per cliënt per week kan besparen. En nog belangrijker, helpt mensen met een cognitieve beperking om meer grip op hun eigen leven te krijgen, maakt het mogelijk om langer zelfstandig thuis te wonen en verhoogt de zelfredzaamheid. Steeds meer zorgorganisaties ondersteunen daarom hun cliënten met . Wij geloven dat de manier waarop wordt ingezet ook belangrijk is. Daarom ondersteunen wij een zorgorganisatie ook bij alle fasen van innovatie - van pilot tot implementatie tot borging. We zijn op zoek naar iemand die kan helpen bij het implementeren van bij cliënten thuis. Ben je iemand die op zoek is naar een flexibele en leuke bijbaan? Lees dan snel verder!

Je houdt je bezig met het implementeren van bij cliënten thuis. Je zult met een zorgmedewerker (of alleen) naar een cliënt toe gaan om in te gaan zetten. Je neemt de tijd voor je gesprek bij de cliënt, iedereen moet op zijn gemak zijn. Daarna geef je een introductie over . Soms is hierbij wat overtuigingskracht nodig. Iedereen meegekregen in je uitleg? Dan ga je via de app, de eerste berichten in zetten. Dit doe je in samenspraak met de cliënt, zorgmedewerker en eventueel een mantelzorger of familielid. Je zorgt er samen voor dat de berichten aangepast worden aan de wensen en behoeftes van de cliënt. Indien de zorgmedewerker en mantelzorger/familielid aanwezig zijn bij de inzet, zorg je ervoor dat zij ook weten hoe werkt. Daarna geef je wat gegevens over de inzet door aan een collega van Tinybots. Die zal voor jou de administratie doen. Kortom, jij doet het leuke werk Ook zullen we af en toe een evaluatiemoment hebben om te kijken hoe het gaat en door middel van casussen sparren over bepaalde situaties die je tegenkomt.

Dit ben jij:

 • Je hebt een welzijns- of zorg(technologie)achtergrond

 • Je woont in Noord-Nederland

 • Je kan mensen meenemen met overtuiging

 • Je kan makkelijk contact leggen met mensen

 • Je bent flexibel beschikbaar doordeweeks

Bij Tinybots:

 • Kom je in een team waar je werkt met veel autonomie, een leercultuur en een mindset waar geen uitdaging te groot is.

 • Heb je flexibele werktijden

 • Help je mensen met een cognitieve beperking om zelfstandiger te leven

 • Bouw je aan de toekomst en maak je geschiedenis: Tinybots is de eerste zorgrobot die in de thuiszorg succesvol mensen met cognitieve beperking meer autonomie geeft

Wil je samen met ons de mensen met dementie helpen omzelfstandig te blijven wonen en hun wereld een beetje beter maken? Stuur je CV en een korte motivatie naar:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tinybots.nl/vacature/oproepkracht-regio-groningen-implementatie-van-tessa-bij-clienten-thuis

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.