Ordermanager/Calculator 2.0 Scholma 24-02-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Ordermanager/Calculator 2.0 Scholma 24-02-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Select Page

Wie zijn wij?

Scholma Print & Media is een vooraanstaande offset drukkerij die zich onderscheidt door kwaliteit, innovatie en een klantgerichte aanpak. Wij zijn op zoek naar een gedreven Ordermanager/Calculator 2.0 om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een groeiende en grafische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Als Ordermanager/Calculator 2.0 ben je de spil tussen onze klanten, de productie en het salesteam. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het beheren van orders en het calculeren van offertes, maar je speelt ook een cruciale rol in het optimaliseren van onze processen binnen MultiPress. Met jouw innovatieve inzicht en kennis van MultiPress streef je naar maximale efficiëntie en draag je bij aan de groei van onze organisatie.

We zoeken iemand die al een aantal jaren ervaring in de grafische industrie heeft als ordermanager en/of calculator. Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

Verder ben jij:

 • Taakgericht en commercieel: Je bent in staat om efficiënt en effectief te werken, met een scherp oog voor commerciële kansen.
 • Een teamplayer: Je werkt graag samen in een team en draagt bij aan een positieve werksfeer. Je kunt goed communiceren met je collega's.
 • Zelfverzekerd: Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines. Je durft beslissingen te nemen en staat stevig in je schoenen.
 • Verantwoordelijk: Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en de resultaten. Als er problemen zijn loop je daar niet voor weg, maar zorg jij dat het opgelost wordt.
 • Gedreven om te groeien: Je hebt de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te groeien en draagt graag bij aan de groei van onze organisatie.
 • Innovatief: Je hebt interesse in de laatste trends binnen de grafische sector en draagt bij aan de innovatie binnen onze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende en innovatieve organisatie.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Een dynamische werkomgeving waarin jouw bijdrage er écht toe doet.
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

Interesse?

Ben jij de Ordermanager/Calculator die wij zoeken? Daarvoor kun je mailen naar

Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vul dit formulier in, en wij nemen contact met je op.

Waarom ben je geïnteresseerd in de vacature Ordermanager/Calculator 2.0?

Feb 23 2024

Feb 22 2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://scholma.nl/blog/vacature-ordermanager-calculator-2-0/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.