Orthopedagoog traineeship Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Orthopedagoog traineeship Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Maandag® biedt jou als orthopedagoog de kans om individuen met leer- en gedragsproblemen of ontwikkelingsstoornissen te begeleiden, waarbij jouw begeleiding een cruciale rol speelt. Bovendien investeert Maandag® in jouw professionele groei door middel van het Maandag® Talent Program, speciaal ontworpen voor orthopedagogen/gedragswetenschappers of psychologen die hun expertise willen uitbreiden binnen de zorgsector.

Wat houdt het Maandag® Talent Program in?

 • Een jaar lang maandelijks diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals het ontwikkelen van een growth mindset en het omgaan met verschillende persoonstypen.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een opleidingsbudget voor vakinhoudelijke trainingen, cursussen en opleidingen, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT) of Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).
 • Een toegewijde sparringspartner via Maandag® die je ondersteunt bij het behalen van jouw doelen en die met je meedenkt in elke stap van je carrière.

Daarnaast biedt Maandag®:

 • Salaris conform CAO, afhankelijk van ervaring, opleiding en doelgroep variërend tussen €3400,- en €5168,89 euro bruto op basis van een 40-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 euro per gereden kilometer, zonder limiet en eventueel de mogelijkheid tot een lease-auto.
 • Een breed scala aan opdrachten binnen diverse sectoren, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, forensische organisaties, ouderenzorg en onderwijs.
 • Opleidingen en cursussen aangeboden door de Maandag® Academy om jouw vaardigheden en kennis up-to-date te houden.
 • Een contract met vaste uren en een vast contactpersoon die altijd voor jou klaarstaat en met wie je kunt sparren over het verloop van je carrière.

Functie eisen

 • Een afgeronde opleiding als orthopedagoog of vergelijkbaar;
 • Eventueel in het bezit van een BAPD of een LOGO- verklaring;
 • Een SKJ- registratie of NVO is ook mooi meegenomen;
 • In bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Geen vaste werkplek, wel een vaste baan én een vast aanspreekpunt. Juist de verschillende werkplekken halen het beste in jou naar boven. Door zorg te verlenen via allerlei werkmethodes, aan diverse cliënten bij uiteenlopende zorginstellingen ontwikkel jij je ook. Elke dag een stukje beter. Natuurlijk houden we rekening met jouw wensen. Daarbij kijken we bijvoorbeeld welke organisatie aansluit bij wat je kan, wat je wil en waar je woont. Samen vinden we steeds weer de ideale werkplek voor jou waar je met plezier naartoe gaat.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog traineeship die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3400 – 5169
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213073?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.