Persoonlijk Begeleider De Zijlen 23-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Persoonlijk Begeleider De Zijlen 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Zorg jij voor gezelligheid en een ontspannen sfeer waarbij cliënt inbreng heeft op zijn leven?
En heb jij affiniteit met de ouder-wordende cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Capellastraat in Zuidhorn zoeken we een Persoonlijk begeleider voor 28 uur per week.


Zo ziet jouw werkplek eruit?

Op de locatie Capellastraat in de wijk De Oostergast in Zuidhorn zijn we gespecialiseerd in de 'ouder wordende' cliënt en cliënten met dementie, autisme, psychische problematiek etc. We bieden woonruimte voor 22 volwassen cliënten in de leeftijd 37 jaar tot 85 jaar. Daarnaast bieden we interne dagbesteding voor bewoners die niet elders buiten de locatie werken of dagbesteding hebben.

De ondersteuningsvragen variëren van begeleiding van gedrag tot volledige overname van zorg. We hebben veel vrijwilligers en een flexiebel en oplossingsgericht team. Er werken rond de 30 mensen op de Capellastraat.

Gezelligheid en een ontspannen sfeer is kenmerkend voor de locatie. Het is belangrijk dat bewoners zich veilig voelen en zich thuis voelen op locatie. Weet jij op een creatieve manier om te gaan met de verschillende hulpvragen van cliënten? Hierbij is het behouden van zoveel mogelijk 'eigen regie' zelfstandigheid en zelfredzaamheid het belangrijkste. Je kijkt naar de individuele mogelijkheden en weet hierop te anticiperen.
Als persoonlijk begeleider heb je een overstijgende rol. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het begeleidingsplan voor 4 á 5 cliënten. Je doet dit vanuit onze zorgvisie.
De begeleiding wordt gegeven op basis van de afspraken die zijn beschreven in het begeleidingsplan. In het team pak jij hierin de regie. Samen met het team zorg je ervoor dat we onze cliënten een zo goed mogelijk leven kunnen bieden. Je sluit aan bij de behoefte van de cliënt en kijkt hierbij naar de mogelijkheden. Er zal beroep worden gedaan op jouw verzorging en/of verpleging.

Naast de begeleiding en zorg voor de cliënten onderhoud je als persoonlijk begeleider veel contact met anderen. Denk aan de (externe) activiteitenbegeleider, de gedragsdeskundige, het en de familie/verwanten van de cliënten. Dit noemen we samenwerking in de driehoek.

Dit ben jij

Jij bent makkelijk in contact en je kunt goed samenwerken. Zowel begeleiding als zorg vind je leuk om te doen. Ook sta je stevig in je schoenen en weet jij hoe je op een goede manier jouw mening en ideeën kunt delen. Communicatief ben je dan ook zeer vaardig. Zowel in woord als in geschrift.

 • Je hebt een diploma in de zorg, minimaal op mbo-niveau 4
 • Voor jou is onregelmatig werken geen enkel probleem. Geen nacht en slaapdiensten.

Dit bieden wij

 • Een vast contract voor 28 uur per week.
 • Bruto maandsalaris tussen € 2.617,- en € 3.535,- op basis van 36 uur per week (FWG 40 cao Gehandicaptenzorg). In juni komt er een cao-verhoging.
 • Vier weken vakantie en ruim 1,5 week balansverlof dat je bijvoorbeeld om kunt zetten in extra vrije uren of geld.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,16 per km tot 30 km enkele reis.
 • Korting op aanschaf van een sportabonnement, fiets, laptop, telefoon en nog meer.
 • Prima pensioenregeling en verder kun je rekenen op vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag.
 • Interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Leuk! Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor 6 mei 2024 via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan ().
Wil je meer informatie over de vacature dan kan je ook contact opnemen Jeanine op telefoonnummer . Ook als je een keer wil komen kijken of meelopen op de locatie. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag,

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2617 – 3535
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidhorn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdezijlen.nl/vacaturebeschrijving/persoonlijk-begeleider-capellastraat

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.