Persoonlijk Begeleider MVG Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Persoonlijk Begeleider MVG Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als begeleider op een volwassenengroep met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), ben je werkzaam op het woonzorgpark in een woonwijk in Noord Groningen. Het park bevindt zich dicht bij diverse andere woningen van de organisatie te midden van groenvoorzieningen zoals een kinderboerderij en een park. De dagbesteding is op loopafstand of bereikbaar met de bus. De organisatie biedt continu begeleiding aan de cliënten, variërend van 1-op-1 tot groepsbegeleiding.

Het streven is een normaal leven, maar voor cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) is dit niet altijd vanzelfsprekend. Door het onvermogen van een cliënt met MVG om helder uit te leggen waarom hij boos of verdrietig is, kan dit soms tot uiting komen in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hierdoor niet beïnvloeden en blijft in contact met de cliënt. Samen met de cliënt ga je op zoek naar de betekenis van het gedrag. Jij gelooft in kansen en mogelijkheden, en streeft naar groei en ontwikkeling. Met jouw begeleidingsstijl zorg je ervoor dat de cliënt opnieuw vertrouwen krijgt in zichzelf en zijn omgeving. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 30 en 65 jaar.

Functie eisen

  • Het is belangrijk dat je enige ervaring hebt met een MVG doelgroep, of vergelijkbaar zoals bijvoorbeeld in de forensische zorg;
  • Ook heb je ervaring met Triple C en fixeren.
  • Een zorggerelateerd diploma met minimaal MBO niveau 4;
  • En ben je minimaal 24 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

De organisatie helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Persoonlijk Begeleider MVG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3073 – 4290
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213149?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.