Planner wegenbouw Eminent Groep 02-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Planner wegenbouw Eminent Groep 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Binnen onze opdrachtgever vervul je een belangrijke rol. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de machines op het juiste moment op de juiste plek zijn. Belt er een klant, dan heb jij direct het overzicht wanneer we ergens aanwezig kunnen zijn en met welk materieel. Dit kan hectisch zijn, omdat er vaak directe actie nodig is. Het is daarom belangrijk dat jij altijd de rust kunt bewaren. Naast je werkzaamheden voor de planning zorg jij er ook voor dat de uren op correcte wijze worden geregistreerd en beheer je documentaties en rapportages.

Vacature eisen

  • Een afgeronde mbo-opleiding.
  • Het is mooi meegenomen dat je al werkervaring hebt in een soortgelijke functie in de wegenbouw. Heb je geen ervaring in de wegenbouw, maar heb je er wel affiniteit mee, dan leiden wij jou graag op.
  • Goede kennis van en ervaring met MS-office.
  • Je bent flexibel. Het kan voorkomen dat er buiten kantoortijden ergens machines nodig zijn. Daarom draai je ook mee in de bereikbaarheidsdienst (24/7). Dit gaat altijd in overleg met jouw directe collega.
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

FunctietitelPlanner Gww
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.fokker@eminentgroep.nl , 06 - 48 81 88 09 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Overig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/planner-wegenbouw-groningen-1956683/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.