POH-GGZ Asielzoekerscentra Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. POH-GGZ Asielzoekerscentra Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als de rechterhand van de huisarts vervul je de cruciale rol van schakel tussen eerstelijns- en tweedelijnszorg. Door het voeren van consulten met patiënten help je bij het verhelderen van problemen en leid je zowel korte als langdurige begeleidingstrajecten. Bovendien geef je psycho-educatie en voer je interventies uit om het welzijn van de patiënt te bevorderen.

Je werktijden, van maandag tot vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur, breng je door in een dynamische gezondheidscentrum op verschillende Azielzoekerscentra in Drenthe en Groningen. Als toegewijde en deskundige POH-GGZ draag je bij aan het positief veranderen van het leven van vluchtelingen.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je echt het verschil maken? Dan is deze unieke rol als POH-GGZ in ons gezondheidscentrum op het AZC op jouw lijf geschreven!

Wat bieden wij?

 • Een salaris gebaseerd op schaal 7 CAO huisartsenzorg: minimaal €3506 en maximaal €5610, afgestemd op jouw werkervaring;
 • Regelmatige diensten van maandag tot en met vrijdag van 9:00-17:00;
 • Een vast contactpersoon bij Maandag® bij wie je terecht kan met al je vragen;
 • Een mooie uitdaging waar jij een grote maatschappelijke bijdrage levert;
 • Ongelimiteerde reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen gebaseerd op een 40-urige werkweek;
 • Pensioensopbouw en een eindejaarsuitkering gebaseerd op CAO huisartenzorg.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van diploma POH-GGZ, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige of je bent basis psycholoog;
 • Je heb affiniteit met asielzoekers;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs + auto.

Over het bedrijf

Deze organisatie is verantwoordelijk voor het verlenen van zorg voor asielzoekers woonachtig op asielzoekerscentra. De asielzoeker kan bij de organisatie terecht voor een afspraak met een zorgprofessional zoals de doktersassistent, verpleegkundige, POH-GGZ of huisarts.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de POH-GGZ Asielzoekerscentra die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPoh Ggz
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5400
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213102?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.