Programmacoördinator AOG Contractonderwijs 06-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Programmacoördinator AOG Contractonderwijs 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

De vooruitgang voor zijn.

Programmacoördinator

32 -40 uur, Groningen

Werk aan je eigen ontwikkeling en die van anderen. Als programmacoördinator bij AOG School of Management (AOG) draag je zorg voor onze deelnemers van inschrijving tot en met diploma-uitreiking. Je weet de diverse programma's waar je verantwoordelijk voor bent zo te coördineren dat onze deelnemers op de best mogelijke manier hun leerreis kunnen afleggen. Als programmacoördinator ben je een proactieve professional met een sterk organisatorisch vermogen en een gezonde hands-on mentaliteit. Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen. Je aarzelt niet om verantwoordelijkheid te nemen voor het tot in de puntjes organiseren van jouw programma's en staat altijd klaar om deelnemers te voorzien van antwoorden op hun vragen omtrent hun opleiding. Om dit te bereiken werk je nauw samen met onze studieadviseurs, marketeers en (kern)docenten.

Als programmacoördinator bij AOG:

 • Ben jij de drijvende kracht achter de organisatie van de opleidingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je bent de schakel tussen de deelnemers, docenten en opleidingslocatie;
 • Maak je programmaplanningen, contracteer je de docenten, onderhoud je contact met de opleidingslocatie en informeer je de deelnemers over het programma;
 • Ben je regelmatig op de opleidingslocaties om in verbinding te blijven met onze deelnemers en docenten;
 • Heb je gedurende de opleiding intensief contact met je deelnemers over de voortgang van hun studie;
 • Beheer je de digitale leeromgeving van de opleidingen en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de projectbegroting;
 • Verwerk je de evaluaties van de deelnemers en onderneem je in overleg met het programmateam de benodigde acties ter verbetering van de opzet en inhoud van het programma;
 • Ben je nauw betrokken bij het marketing- en salestraject van jouw opleidingen en maak je van onze deelnemers echte ''AOG ambassadeurs".

AOG School of Management is een toonaangevend academisch opleidingsinstituut. Alles staat bij ons in het teken van het ontwikkelen van bestuurders, managers en professionals en hun organisaties. Wij inspireren onze deelnemers om hun waarnemingsvermogen aan te scherpen. Onze programma's zijn erop gericht persoonlijk leiderschap maximaal te ontplooien. Daar zijn we, sinds onze oprichting vanuit de Rijkuniversiteit Groningen, al ruim 35 jaar succesvol in. Onze benadering is vakoverstijgend, grensverleggend en confronterend. Daarbij willen wij altijd impactvol zijn. Want juist die bestuurders, managers en professionals die hebben geleerd verder te denken, ontwikkelen en vernieuwen hun organisatie vanuit hun eigen kracht. Zo maken zij het verschil en zijn ze de vooruitgang voor.

Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau. Iemand die proactief opereert, die gemakkelijk verbinding maakt en zeer klantgericht is. Je begrijpt dat deze rol een flexibele instelling vraagt en hebt een oplossingsgerichte houding. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd en beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wij bieden:

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen aanpak;
 • Een frisse, inspirerende werkomgeving met een informele werksfeer;
 • Samenwerking in een klein en hecht team met korte lijnen en een drive voor ontwikkeling van mens en organisatie;
 • De kans om op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen;
 • Een rijk netwerk en inhoudelijke inspiratie;
 • Je ontvangt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een maandsalaris tussen de € 2.500 en €3.500;
 • Daarnaast ontvang je 30 vakantiedagen, een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop.

Hebben we je interesse in ons mooie bedrijf geprikkeld maar twijfel je of deze functie bij je past? Wil je informeel een aantal vragen stellen voordat je besluit om te reageren? Dat kan! Je kan onze collega Kelly Veninga gerust even bellen of een Whatsapp bericht sturen via . Ze vertelt je graag meer! Voor een sfeerimpressie kan je ook deze video bekijken: https://ap.lc/HAxHb

Solliciteren?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met CV per e-mail naar o.v.v. Vacature Programmacoördinator. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk op 31 mei. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 10 juni. Tussen de eerste en tweede gespreksronde bestaat de mogelijkheid om een (halve) dag mee te lopen om te ervaren hoe het is om voor AOG te werken. Een online assessment in de vorm van een Fitch analyse vormt onderdeel van de selectieprocedure. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met van de afdeling HR op . Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.aog.nl.

Contactinformatie

Bezoekadres Groningen
Radesingel 50
9711 EK Groningen

Postadres
Postbus 7080
9701 JB Groningen

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.

Geaccrediteerde opleidingen

Masteropleidingen

Masterclasses

Programma's

Over AOG

Heeft u vragen over onze opleidingen?

Neem dan contact op. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOpleidingscoördinator
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aog.nl/vacature-programmacoordinator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.