Prohost Security Prohost Security 29-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Prohost Security Prohost Security 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Evenementenbeveiliging

Zekerheid voor Elk Evenement

Bij Prohost Security begrijpen we dat de veiligheid op evenementen van cruciaal belang is voor het succes ervan. Onze evenementenbeveiligers zijn niet alleen uitgerust met het vereiste ESO-diploma (Evenementen Security Officer), maar beschikken ook over diepgaande ervaring in de beveiliging van diverse soorten evenementen, van concerten en festivals tot zakelijke conferenties en sportevenementen.

Hier zijn wij trots op

Tevreden klanten

0 +

Ervaren beveiligers

0 +

Jaren ervaring

0 +

Professionele Veiligheidscontroles

Onze evenementenbeveiligers zijn getraind in het uitvoeren van professionele toegangscontroles en het handhaven van de orde, zodat alle bezoekers zich veilig kunnen voelen. Ze zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot het evenement en dat veiligheidsrisico's zoals verboden voorwerpen effectief worden geïdentificeerd en afgehandeld.

Getraind in Noodsituaties

Elke evenementenbeveiliger heeft een geldig BHV-certificaat, wat betekent dat zij zijn opgeleid om adequaat te handelen in noodsituaties. Dit omvat eerste hulp verlenen, het bestrijden van beginnende branden en het uitvoeren van evacuatieprocedures, zodat ze direct kunnen reageren om de veiligheid van alle aanwezigen te garanderen.

Ervaring en Expertise

Naast hun kwalificaties hebben onze evenementenbeveiligers een rijke ervaring in het werken op diverse soorten evenementen, wat hen in staat stelt om gepast te reageren op verschillende situaties. Deze ervaring helpt hen bij het vroegtijdig herkennen van potentiële bedreigingen en het effectief beheren van grote menigten onder diverse omstandigheden.

Aangepaste Beveiligingsstrategieën

Wij erkennen dat elk evenement uniek is met eigen specifieke uitdagingen en eisen. Daarom werken wij nauw samen met de organisatoren om op maat gemaakte beveiligingsstrategieën te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de aard en schaal van het evenement. Onze benadering zorgt ervoor dat de beveiliging effectief maar onopvallend is, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor alle deelnemers.

Plan Uw Evenement Veiligheid: Praat Met Onze Experts!

Voor meer informatie over onze evenementenbeveiligingsdiensten of om een gedetailleerd beveiligingsplan voor uw volgende evenement te bespreken, neemt u gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen afgestemd op uw specifieke behoeften.

VEB wit

Kantoor

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

  • 085 023 1094

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEvenementenbeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.prohostsecurity.nl/diensten/evenementenbeveiliging/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.