Projectleider Bouw/Civiel WATERBEDRIJF GRONINGEN 08-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Projectleider Bouw/Civiel WATERBEDRIJF GRONINGEN 08-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

In de samenleving

Ben jij onze nieuwe ?

Jij zet woorden om in daden. Waar aan het begin van je werkdag nog niets was, heb jij ervoor gezorgd dat er aan het eind iets gerealiseerd is.

Jij kan als geen ander ontwerpeisen en wensen uit de organisatie ophalen en verwerken tot begrijpelijke en leesbare opdrachten. Ontwerpen vertaal je terug naar je team of interne opdrachtgevers en omdat je de taal van opdrachtgever en -nemer snapt, help je beide te toetsen of vraag en aanbod overeenkomen. Dankzij jouw brede ervaring spreek je ook de taal van de verschillende vakdisciplines die bij projecten betrokken zijn, en weet je mensen daarmee te verbinden. En als je daarbij niet alleen de beren maar ook de paardebloemen op de weg kan zien, dan zijn we op zoek naar jou! Kom je bij ons werken?

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder!
Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening!

We verwelkomen je graag in ons team Nieuwbouw Productie. Samen met zo'n 40 collega's (v/m) zijn we verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en realisatie van (multidisciplinaire) projecten op het vlak van drink- en industriewater en water & energie. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Daarnaast beheren we de technische standaarden voor PA, E&I, Wtb en bouw/civiel. We vormen een hecht team van individualisten, die elkaar waar nodig bijstaan met raad en daad.

Wat ga je doen?

We hopen in elk geval dat je lol hebt in het werk dat je samen met je in- en externe collega's doet. Of het nu het aansturen van de engineers is of de tekenkamer, overleg met opdrachtgevers en -nemers, of het leren vanuit andere vakdisciplines. Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • het organiseren en leiden van bouw/civiele projecten gericht op een effectieve aanpak en uitvoering van het project en een goede samenwerking binnen het team;
 • de voorbereiding, realisatie en oplevering van deze projecten met specifieke aandacht voor de aspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie en (afstemming met de) organisatie;
 • het opstellen van adviezen, projectplannen, begrotingen, ontwerpdocumenten en rapportages;
 • opstellen en beoordelen van de aan jou aangeleverde documenten;
 • organiseren en leiden van diverse onderhoud- en spoedklussen.

Wat breng je mee?

Denken in oplossingen is een van je kwaliteiten. En verder heb je:

 • een relevante afgeronde technische HBO opleiding (bouw/civiel) en een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met ontwerp en realisatie van projecten;
 • kennis van MS Project is een pre;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
 • persoonlijke kenmerken: proactief, analytisch, enthousiast, overtuigend, nauwkeurig en samenwerkingsgericht;
 • in het bezit van rijbewijs B;
 • in bezit van een geldig VCA.

Wat bieden we?

We vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden om tijd en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.

De functie is ingeschaald in schaal J van de WWB-loonlijn, dit betekent een salarisrange van € 3.675,- tot € 5.096,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naast het brutosalaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB). Dat is maandelijks 22,11% van je bruto maandsalaris dat naar eigen inzicht in te vullen is. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI heeft als missie dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met , , .

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 21 mei a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, o.v.v.

Jij, wij, water.

Tel: (van 08.30 - 17.00 uur) .
Voor storingen 24/7 bereikbaar.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Bouw
Indicatie salaris (min – max]3675 – 5096
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://waterbedrijfgroningen.nl/vacatures/projectleider-bouw-civiel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.