Psychiater (Jeugd) De Forensische Zorgspecialisten 06-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Psychiater (Jeugd) De Forensische Zorgspecialisten 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

de Waag Groningen

Vervaldatum: 03 juni 2024

 • 0 - 24 uur

  Per week

 • € 6.050,00 - € 10.376,00

  Loonindicatie

 • de Waag Groningen

  Locatie

Psychiater (jeugd)
(16 - 24 uur)
Bij de Waag zijn we ervan overtuigd dat jongeren en volwassenen die delictgedrag vertonen de wens hebben om te veranderen. Wil jij als psychiater dit veranderproces begeleiden? Als psychiater bij de Waag ben je niet alleen medisch specialist, maar is het ook mogelijk om psychotherapie te geven. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage leveren aan een veiligere samenleving! Spreekt dit je aan? Dan komen we graag in contact met jou!
De Waag biedt behandeling aan jeugdigen en (jong)volwassenen met problemen rondom agressieregulatie, huiselijk geweld en/of seksueel overschrijdend gedrag. Onze cliënten hebben doorgaans al veel hulpverlening gehad en voelen zich vaak niet gezien en onbegrepen. Bij de Waag proberen we op een zorgvuldige en holistische wijze te kijken naar de problematiek van een cliënt en diens omgeving, met als onderliggend theoretisch kader de RNR-principes. De locatie in Groningen bestaat uit een enthousiast en bevlogen multidisciplinair team dat uiteenlopend delictgedrag behandeld, zowel in verplicht als in vrijwillig kader.
We zoeken een psychiater die affiniteit heeft - en bij voorkeur ervaring - met zowel forensische jeugdigen als met de volwassen doelgroep. En die naast het inhoudelijk werken met forensische cliënten, tevens energie krijgt van pionieren in een dynamisch werkveld en van het creëren van behandelprogramma's en zorgaanbod. Dit alles vormgegeven vanuit de kennis van een reeds stevig gevestigd experticecentrum op de achtergrond.
"Werken als psychiater bij de Waag is niet altijd gemakkelijk, maar het is wel een plek waar je ècht het verschil kunt maken voor kwetsbare patiënten." - Psychiater, de Waag
Functie

 • Je bent regiebehandelaar binnen het behandelteam, waarbij je je eigen individuele caseload hebt én betrokken bent bij behandelingen van jouw collega's.
 • Je bent als specialist verbonden aan het multidisciplinaire overleg met onder andere klinische psychologen, (GZ-)psychologen en systeemtherapeuten.
 • Je onderhoud nauw contact met verwijzers en belangrijke ketenpartners zoals de (jeugd)reclassering.
 • Je levert als teamlid en lid van de medische staf mede een bijdrage aan behandelinhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen en innovaties.

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

 • Salaris tussen € 6.050,00 en € 10.376,00 bruto per maand. Het salaris is in lijn met de salarisschaal van Medisch Specialisten.
 • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

En dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier .

Profiel

 • Je beschikt over een BIG-registratie als psychiater.
 • Je bent nieuwgierig naar onze forensische doelgroep en bent in staat om bij onze cliënten de kwetsbare kant te zien.
 • Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.
 • Je werkt graag in teamverband
Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.
Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl .
Interesse
Neem contact op met , , , , om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken. Je bent welkom om een (dag)deel mee te lopen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdfzs.nl/vacatures/psychiater-jeugd-1127/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.