Psycholoog Behandeldienst Stichting Dignis 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Psycholoog Behandeldienst Stichting Dignis 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Psycholoog Behandeldienst

Groningen

Geplaatst op 30 april 2024

 • Standplaats: Groningen, Veldspaat
 • Uren: gemiddeld 16 uur per week
 • Salaris: € 3.767,93- € 5.593,19 - FWG 60
 • Jaarcontract met uitzicht op vast

Wie zijn wij?

Heb jij altijd al jouw expertise als psycholoog op meerdere locaties willen inzetten? Dignis is op zoek naar een psycholoog voor onze behandeldienst in de stad Groningen.


Jouw toekomstige collega aan het woord

Cynthia, GZ-psycholoog "Werken in het Heymanscentrum is ontzettend divers door de combinatie van woonafdelingen, revalidatie afdelingen en palliatieve zorg. Je hebt hierdoor te maken met een breed scala aan ziektebeelden, waarbij er daarnaast sprake kan zijn van co morbiditeit op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Alle teams werken vanuit hetzelfde principe, echter ligt de nuance per afdeling en doelgroep anders. Hierbij vinden ze regelmatig creatieve oplossingen om cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Binnen het Heymanscentrum worden wij als discipline op waarde geschat en is er sprake van korte lijntjes, zo lopen wij bij elkaar de deur binnen om te overleggen.

"

Ben jij de Psycholoog die wij zoeken?

Voor onze behandeldienst zijn wij op zoek naar een psycholoog voor gemiddeld 16 uren per week, regio Groningen. De standplaats is Groningen.

Hiervoor ben je in het bezit van een afgeronde (academische) relevante masteropleiding psychologie, inclusief BAPD aantekening.

 • Bij voorkeur heb je 3 tot 5 jaren ervaring als behandelend psycholoog in de ouderenzorg, en je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • ervaring van minimaal een jaar met het afnemen van NPO's en PO's.
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.
 • Je beschikt over een respectvolle, gelijkwaardige en flexibele werkhouding.
 • Je bent in staat om methodisch en procesmatig te werken.
 • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klantgericht en kwaliteitsgericht.

Wat houdt de functie in?

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen in nauwe samenwerking met de arts.
 • Het uitvoeren van behandelingen binnen een vaste context en begeleiden van individuele patiënten of systemen op basis van een behandelplan onder verantwoordelijkheid van hoofdbehandelaar.
 • Het uitvoeren van (neuro-)psychologisch onderzoek en inbrengen van conclusie en advies in het multidisciplinair behandelteam, gericht op begeleiding en eventueel het woon-/leefklimaat.
 • Het bieden van mediatieve therapie aan het verpleegkundig team en zorgen voor een optimaal behandelmilieu voor de patiënten.
 • Het leveren van een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de afdeling.

Over onze organisatie

Binnen de behandeldienst V&V wordt er multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen: longstay psychogeriatrie (pg), gerontopsychiatrie, chronische somatiek, palliatieve zorg, somatische revalidatie en dubbelzorg revalidatie (revalidatie bij cognitieve problematiek). Daarnaast zijn we opleider voor HAIOS en AIOS. De standplaatsen zijn: De Enk in Zuidlaren, het Heymanscentrum en 't Blauwbörgje in Groningen. Vanuit daar werken wij voor diverse (kleinschalige) woonvormen in Drenthe en de stad Groningen. Voor meer informatie over de locaties verwijzen wij u naar onze website. ()

Binnen de behandeldienst werken specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, doktersassistentes en physician assistants.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als psycholoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Dignis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 60, conform de cao VVT
 • De standplaats is Groningen, locatie Veldspaat.
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van (online) trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen:
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met , , telefonisch bereikbaar via .

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 19 mei reageren op deze vacature.
De gesprekken staan gepland op 21 mei a.s. in de middag.

 • Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]3767 – 3767
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/psycholoog-behandeldienst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.