Psycholoog Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Psycholoog Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een Psycholoog voor de provincies Groningen & Drenthe. Via Maandag® is het mogelijk om, vanuit een vast dienstverband, bij diverse zorginstellingen een kijkje in de keuken te nemen zodat je op deze manier breed kunt oriënteren. Dit zal projectmatig gebeuren waarbij je langere tijd kunt meedraaien. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te kijken wat als Psycholoog het beste bij je past! Hierbij kun je denken aan zorginstellingen binnen de gehandicaptenzorg, GGZ, ouderenzorg of jeugdhulp.

Verder bieden wij talloze cursussen en trainingen aan die je via de Academy kunt volgen. Zo blijf je altijd up-to-date van je vakgebied en kun je je eigen kwaliteiten laten bijspijkeren. Bij Maandag® zetten we jou als professional centraal en gaan we met je in gesprek waar jouw ambities en interesses liggen. Door je analytische houding en je ervaring met een kwetsbare doelgroep weet jij zo goed mogelijk in te schatten wat de juiste behandelingswijze moet zijn. Je vormt een advies over de ondersteuning en stelt samen met je collega’s behandelplannen op. Je bent zelfstandig inzetbaar als Psycholoog en weet multidisciplinair samen te werken. Samen met het team wordt er gekeken naar oplossingen en op een coachende wijze ga je te werk.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®;
 • Een contract met vaste uren;
 • De mogelijkheid om bij diverse opdrachten ingezet te worden;
 • Reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer;
 • Persoonlijke (loopbaan)begeleiding via een vast contactpersoon;
 • Uiteenlopende trainingen en cursussen die je kunt volgen via de Maandag® Academy;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

 • Afgeronde WO opleiding Psychologie;
 • Analytisch, kritisch, deskundig;
 • Staat sterk in je schoenen;
 • Ervaring opgedaan met kwetsbare doelgroepen.

Over het bedrijf

Maandag® wil het beste uit een professional halen. Dit doen wij door goed te luisteren naar dat wat jij graag terug ziet in een uitdaging. Wat heb jij nog nodig? Dit is een vraag die wij stellen om jou te begeleiden. De mogelijkheden zijn er nu moet jij ze nog pakken!

Door de jarenlange aanwezigheid van Maandag® binnen de publieke sector is het netwerk groot en kun jij daar gebruik van maken. Ben jij toe aan wat nieuws en wil jij meegenomen worden op reis van mogelijkheden solliciteer dan nu snel.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Psycholoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsycholoog
Indicatie salaris (min – max]4248 – 6413
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108214421?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.