Sales Development Representative (SDR) VRelax 26-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Sales Development Representative (SDR) VRelax 26-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

VRelax

VRelax zoekt een Sales Development Representative (SDR)

Ben jij die ondernemende, gedreven Sales Development Representative (SDR) die wil meebouwen aan een betere toekomst van innovatieve, betaalbare en goede zorg? Ben jij een verkenner in hart en nieren die op zoek gaat naar toekomstige klanten? Geloof jij in onze oplossing en aanpak van "meer VR brillen en minder pillen"? Wil jij bijdragen om talloze mensen van hun (mentale) klachten af te helpen? En zou jij het leuk vinden om samen met ons door te groeien voor wat betreft product en doelgroepen? Dan komen we graag met jou in contact!

Over VRelax

VRelax staat voor een bewezen nieuwe aanpak van stress, burn-out en depressie. Wij willen GGZ-instellingen helpen met een wetenschappelijk gevalideerde Virtual Reality app, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met mentale klachten. Wetenschappelijke studies laten zien dat VRelax zeer snel tot vermindering van stress, burn- out-, angst- en somberheidsklachten leidt. Daarnaast wordt VRelax ingezet als goede afleidingstool bij acute pijn en lichamelijk ongemak.

VRelax is een jong en innovatief bedrijf gevestigd in Groningen. We geloven in de kracht van Virtual Reality als middel voor stress- en pijnmanagement. Ons team bestaat uit gepassioneerde en enthousiaste professionals uit de zorg, tech en creatieve industrie. We werken intensief samen met onderzoekspartners in de zorg en onderwijs. Met onze 200+ klanten binnen de zorg zijn we de grootste VR-partner voor GGZ in Nederland.

Wie ben jij?

 • Je bent ondernemend, energiek en ambitieus en denkt in mogelijkheden
 • Je bent sociaal, een teamspeler en houdt ervan om klanten te vinden en te binden
 • Je bent een zelf-starter die zich verantwoordelijk voelt voor de output gedreven targets
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden (op alle kanalen) en mondeling
 • Je hebt een paar jaar ervaring met acquisitie en sales
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de zorg of het werken met VR toepassingen

De functie

Je creeert waarde door de juiste fit te vinden tussen VRelax als slimme technologische oplossing en de concrete behoefte van de klant. Daarin maak jij het verschil! Je bent verantwoordelijk voor het promoten van onze baanbrekende VR-software en content. Met een salesgerichte en proactieve houding bouw je aan nieuwe relaties binnen de GGZ en gezondheidszorg. Je doet dit door potentiele klanten rechtstreeks te benaderen.

Enthousiasmeren en inspireren zijn hierbij de succesfactoren. Daarnaast werk je samen met Customer Success aan het verder uitbouwen van onze bestaande relaties en met Marketing om nieuwe prospects te vinden met behulp van marketing (en social media) campagnes. Je leert van ons alles wat je moet weten over de kracht van VR en de wetenschap achter VRelax om echt impact te kunnen maken bij klanten. Je gaat op een bijzondere en innovatieve manier een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen.

Wat bieden wij?

 • Leuke en uitdagende positie binnen een beginnende scale-up, waar je wordt gezien als persoon en volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een creatief en dynamisch team waarin verschillende aspecten (zorg, technologie, beeldende kunst, sound design en wetenschappelijk onderzoek) samenkomen
 • Echt impact hebben op de groei van de organisatie en daarin een cruciale rol spelen
 • Marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je werkt nauw samen met ervaren Account Executives en rapporteert aan de CCO
 • Gezellige collega's en een open en informele sfeer (lunch, borrels en teamdagen)

Legal


Overig


© VRelax | Met gemaakt in Groningen

In samenwerking met

Whitepaper - VRelax in de GGZ

Lees de bevindingen uit het whitepaper naar de meerwaarde van Medische Technologie voor
een doelmatige, duurzame toekomst van het zorglandschap.

Lees de bevindingen uit VRelax@work onderzoek naar effectiviteit van VRelax op de werkvloer.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Representative
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vrelax.com/vacature-sales-development-representative-sdr/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.