Schadebehandelaar Containers Seatrade Groningen B.V. 10-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Schadebehandelaar Containers Seatrade Groningen B.V. 10-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Kom jij, als schadebehandelaar, onze container afdeling versterken ?

Seatrade Groningen is met ruim 70 jaar één van de oudste en grootste rederijen in Nederland. Destijds begonnen met het vervoer van stukgoed-lading en nu gespecialiseerd in het vervoer van o.a. diepgevroren vis, vlees en gekoelde lading zoals kiwi’s, avocado’s en bananen met schepen die wereldwijd varen. Het managen van de schepen vindt plaats vanuit het kantoor in Groningen en de commerciële activiteiten vanuit het kantoor in Breda.

Veel lading wordt door Seatrade in koelcontainers vervoerd die op diverse plekken in de wereld in depots worden onderhouden en gerepareerd. Voor de afdeling Container Maintenance & Repair in Groningen is er momenteel een vacature voor Schadebehandelaar.

Zeecontainers worden overal ter wereld gerepareerd in container depots. Als schadebehandelaar ben je altijd bezig met het aansturen en controleren van deze depots. Hierbij krijg je te maken met verschillende culturen en vanwege verschillende internationale contacten is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Je werkzaamheden voer je voor zo’n 75% uit op kantoor en de overige 25% besteed je aan reizen en het bezoeken van de depots (wereldwijd).

Als jij onze nieuwe medewerker op de container afdeling wordt, ga je deel uitmaken van een team enthousiaste collega’s en ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het goedkeuren van reparatieopdrachten.
  • Opvolgen van schadeclaims aan containers.
  • In contact zijn met depots en zorgen dat vastgestelde KPI’s behaald worden. Indien containers te lang stil staan ben jij degene die hierover in gesprek gaat met de verschillende depots.
  • Het zorgdragen dat kwaliteitsaudits uitgevoerd worden of zelf uitvoeren van deze audits wereldwijd.
  • Om samen met je collega’s te zorgen dat het reparatiebeleid up to date is en gevolgd wordt.
  • Dat je met jouw inzet streeft naar succes en verbeteringen van de bestaande processen.

Je hebt hierbij veel verantwoordelijkheid en ook de ruimte om, samen met de Container Manager, aan je werkzaamheden en verantwoordelijkheden (zoals reizen) zoveel mogelijk een eigen invulling te geven.

Wellicht denk je dat je voor deze functie veel ervaring nodig hebt, echter dat is niet het geval. We zoeken vooral iemand die leergierig en stressbestendig is. Kortom een doorzetter die verantwoordelijkheid durft te dragen.

Wij bieden je daarbij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden binnen een dynamisch en internationaal bedrijf. Het betreft een vaste baan , waarbij we starten met een tijdelijk contract en we de intentie hebben om  na afloop hiervan een vast contract te bieden.

Indien je onze nieuwe collega wilt worden, dan ontvangen we graag je motivatie en CV op hr@seatrade.nl. Je motivatie in het Engels wordt gewaardeerd.

Wil je meer info over de functie dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Hans Boone / 0646647053 / hans.boone@seatrade.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchadebehandelaar
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenshr@seatrade.nl , 31505215303 https://www.seatrade.com/
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.