Senior System Administrator Bol ICT 21-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Senior System Administrator Bol ICT 21-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bol ICT

Senior System Administrator

Foto 3 Tuinkamer

Ben jij de ervaren System Administrator die wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een Senior System Administrator die Windows Server van A tot Z kent.

Wie ben je?

Je bent een ervaren System Administrator en een ware Windows Server expert. Je kunt complexe problemen binnen de systemen van onze klanten identificeren en ben in staat deze samen met het Support Team op te lossen. Met jouw aanpak, kennis en ervaring ben jij de drijvende kracht van dit team!

Waar kom je te werken?

Bol ICT is een hechte, transparante en ambitieuze club van inmiddels 13 collega's, gevestigd op één van de mooiste plekjes aan de rand van de stad Groningen. Wanneer je bij ons komt werken, bevind je je niet de hele dag op een eentonig kantorenpark of industrieterrein. In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om tussen de middag met collega's een broodje te halen bij het nabijgelegen winkelcentrum of een fijne wandeling te maken in de natuur. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is er altijd ruimte voor goede ideeën; wij houden van initiatief nemen en ondernemerschap! Wil je meer weten over zowel onze dienstverlening als de bedrijfscultuur?

"De sfeer bij Bol is persoonlijk, transparant en vooruitstrevend. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor goede ideeën.

" Michael Nokkert, Servicedesk

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de integratie van diverse ICT-oplossingen. Tevens zorg je ervoor dat complexe cases binnen de systemen van onze klanten vlot worden opgepakt, zodat zij ongestoord kunnen (door)werken. Je beheert onze (Windows) servers en actieve apparatuur in het datacenter. Van nieuwe technieken word je blij, je zoekt ze actief op en toetst ze op toepassingsmogelijkheden bij onze klanten. Hybride netwerken, koppelingen met Azure en Microsoft 365 kennen voor jou geen geheimen. Je werkt samen in een team van 3 mensen; jij hebt straks dus 2 directe collega's naast jou op de servicedesk. Samenwerken in teamverband is voor jou dus geen probleem.

Wat vragen we?

 • Minimaal een relevant HBO-diploma en 5 jaar relevante werkervaring
 • MCSA/ MCSE (richting Windows Server/ Office 365) is een pré
 • Kennis van o.a. Networking, VPN-oplossingen en Cyber Security

We zouden hier een enorme waslijst aan tools en expertisegebieden zoals Active Directory, Powershell, VMware ESXi en HPE MSA Storage kunnen toevoegen, maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat jij als persoon bij onze organisatie past. Als jij dus denkt dat je het in je hebt om ons verder te kunnen helpen, dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat bieden we?

 • Een salaris tussen de €3.500 en €4.500, afhankelijk van jouw vaardigheden en ervaring
 • Een contract voor bepaalde tijd; bij een goede match volgt daarop een vast contract
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een goed pensioen
 • De kans om door te groeien naar Teamlead Servicedesk
 • Thuiswerken is bespreekbaar.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem dan contact op met onze .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bolict.nl/vacatures/senior-system-administrator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.