Servicemonteur Elektrotechniek Aditech 29-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Servicemonteur Elektrotechniek Aditech 29-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

In deze (vaste) baan als servicemonteur elektrotechniek bij een goed installatiebedrijf ben je zelfstandig aan het werk in service en onderhoud aan gebouwgebonden elektrotechnische installaties in vooral de utiliteit en industrie.

Het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties doe je op afwisselende locaties. De ene dag ben je in een bedrijfsverzamelgebouw bezig in een technische ruimte; de volgende dag regel jij de installatie in een sportcomplex en de dag erna sluit je een slimme verlichting aan in een productiehal. Je werkt zowel aan installatiewerk als aan preventief onderhoud en in het verhelpen van elektrotechnische storingen. Je rapporteert over de gedane servicewerkzaamheden.

Je bent klantgericht in zowel het werk als in je communicatie. En veilig werken staat altijd op nummer 1. Je bent als elektrotechnisch vakwerker in staat om te schakelen met bijvoorbeeld een technische dienst of werktuigbouwkundige monteurs.

In deze baan kun je eventueel doorleren en doorgroeien naar servicetechnicus. Opleidingen en praktijkbegeleiding wordt dan geregeld.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring als servicemonteur elektrotechniek
 • MBO opleiding elektrotechniek
 • Klantgerichte houding
 • Oplossingsgerichte aanpakker
 • Rijbewijs B

Wat krijg je van ons?

 • Baan als Servicemonteur Elektrotechniek
 • Contract met uitzicht op vaste aanstelling
 • Goed salaris tot €3.300,- bruto per maand
 • 25 vrije dagen
 • Vakantiegeld
 • Service auto of -bus voor je werk
 • Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden

Over Aditech

De beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals servicemonteur elektrotechniek, dat is bij Aditech al 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs, bouwprojecten en ze hebben een groot netwerk aan bedrijven in de techniek. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers aan elkaar koppelen. En daar regelen we alles voor.

Wil je meer weten over deze baan en de installateur, reageer dan direct. We bespreken dan graag jouw mogelijkheden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]3300 – 3300
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensk.raad@aditech.nl , 31882348000 https://www.aditech.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.