Startend Docent Wiskunde bij Maandag® Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Startend Docent Wiskunde bij Maandag® Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Hoe ziet een dag eruit als docent wiskunde bij Maandag®? Als docent wiskunde in ons Maandag® team start jij elke week vol met frisse energie. Je nieuwe opdracht op een leuke school in het voortgezet onderwijs begint vandaag. Deze keer sta je voor een de klassen 1, 2 en 3 havo/vwo.

Tijdens je vorige opdracht had je een aantal vmbo klassen onder je hoede. Je bent je er van bewust dat deze havo/vwo groep andere vaardigheden van jouw verwacht op pedagogisch en didactisch gebied. Gelukkig vind jij het heerlijk om deze uitdaging weer aan te gaan met een nieuwe groep. Deze opdracht betreft een zwangerschapsvervanging, met optie tot verlenging. Je ziet wel of je hier wel of niet langer kunt blijven, dit is verder ook geen punt want jij hebt immers een vast contract bij Maandag® en dus ben je verzekerd van een inkomen. Ook is de school waar je nu lesgeeft anders. Deze locatie is iets kleiner opgezet dan de vorige school waar je les gaf. Het team waar je in zit is ook iets kleiner, maar dat maakt het zeker niet minder gezellig. Daarnaast heb je ook altijd nog je Maandag collega’s waar je mee kan sparren of waar je gezellig een kop koffie mee kan drinken.

Loopt deze opdracht tot een einde? Wij zoeken gewoon weer een nieuwe leuke opdracht voor je. Natuurlijk doen we dit altijd in overleg met jouw wensen en ambities, wel zo fijn. We vinden het belangrijk dat je met een glimlach naar je werk gaat.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van ons vaste team? Of heb je vragen? Solliciteer dan hieronder en ik neem contact met je op. Appen of bellen mag natuurlijk ook, dat kan op 06-16150203.

Wat krijg je van ons als docent wiskunde bij Maandag®?

-         Een dienstverband bij Maandag®, voor bepaalde of onbepaalde tijd;

-         Salaris volgens CAO-VO (LB of LC);

-         Reiskostenvergoeding van 0,23 cent/km;

-         Natuurlijk krijg je vakantie en worden je vakanties doorbetaald;

-         Vakantiegeld;

-         Eindejaarsuitkering;

-         Pensioenopbouw;

-         Toegang tot onze Maandag® Academy;

-         Leuke borrels, feestjes en een leuk team!

Functie eisen

Als docent wiskunde bij Maandag® zoeken wij iemand die:

  • Een eerste of tweede graad bevoegdheid heeft, of je bent in opleiding als docent wiskunde;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je vind het geweldig om direct voor de klas te kunnen staan.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startend Docent Wiskunde bij Maandag® die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensemma.vanseventer@maandag.nl , 31616150203 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216184?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.