Student-stagiair Blokzijl Advocaten 12-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Student-stagiair Blokzijl Advocaten 12-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Blokzijl Advocaten Groningen

Met ons kennismaken?

Plan een afspraak

Zoeken

  • Student-stagiair

Om te ontdekken wat het werken in de advocatuur nu echt inhoudt, bieden wij een aantal keren per jaar de mogelijkheid aan universitaire studenten Nederlands Recht die in hun masterfase zitten om stage te komen lopen op ons kantoor.

Tijdens deze stage wordt getracht jou alle facetten van de advocatuur te laten meemaken. Zo mag je mee naar zittingen, besprekingen met clienten bijwonen, dossiers bestuderen en helpen bij het ondersteunen van de advocaat door het doen van onderzoek naar wetgeving, jurisprudentie en literatuur en het assisteren bij de voorbereiding van processtukken. De stageperiode bedraagt gemiddeld twee maanden in welke periode je wordt begeleid door een ervaren advocaat. Na de afronding van de stage zal er op verzoek een schriftelijke beoordeling worden verstrekt.

Interesse in een stage bij 't Hooft Advocaten? Stuur dan een motivatiebrief of e-mail met je curriculum vitae en ongeschoonde cijferlijst naar .

Ons motto

U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

Heresingel 4
9711 ES Groningen


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdvocaat
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.blokzijladvocaten.nl/vacatures-stages/102-student-stagiair

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.