System Engineer Envitron 03-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. System Engineer Envitron 03-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Spring naar content

Linkedin page opens in new window

Envitron

Slime energieoplossingen voor bedrijven die willen verduurzamen. Meet energiestromen, schakel uw opgewekte energie of verbind meerdere energie assets.

EnvitronEnvitronEnvitronEnvitron
 • Voor wie

  • Zakelijke energieverbruikers Tijdens het realiseren van jouw groeiambities loop je al gauw aan tegen de mogelijkheden van jouw netaansluiting. Wat nu?

System Engineer

Je bent hier:

 1. Vacature
 2. System Engineer

Kom bij ons werken als System Engineer en help mee aan de ambitie van Envitron om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden!


Bij Envitron, gevestigd in Groningen, bieden we een geweldige kans voor een gedreven professional om de rol van System Engineer binnen ons dynamische team te vervullen. Wij zijn trots op de bijdrage die we leveren aan een mooiere wereld door middel van onze energiemanagementoplossingen, die een cruciale rol spelen in de energietransitie. Met Envitron maak je het verschil en werk je actief aan een groenere toekomst.

Over de functie

Als System Engineer werk je nauw samen in een multidisciplinair team en ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerp, de veiligheid en de doorontwikkeling van de ICT-systemen en infrastructuren van Envitron. Je speelt een cruciale rol bij het inrichten en installeren van servers en omgevingen, zowel in ons datacenter als in de cloud. Daarnaast draag je bij aan het beheren en onderhouden van servers, netwerken, cloudoplossingen en werkplekken. Je helpt ook bij het analyseren en oplossen van ICT-gerelateerde technische problemen.

Wat vragen wij

Wij zoeken een kritische en analytisch sterke professional met een passie voor kwaliteit. Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en hebt affiniteit met de transitie naar duurzame energiesystemen. Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen in een bruisende omgeving die nooit stilstaat. Communicatieve vaardigheden (Nederlands/Engels), zowel mondeling als op schrift, zijn essentieel. Je hebt HBO werk/denk niveau en we hechten veel waarde aan teamwerk.

Jij bent in staat om systemen in een datacenter of in de cloud te ontwerpen, op te zetten en te beheren. Je documenteert zorgvuldig je werkzaamheden en werkwijzen. Bekendheid met moderne deployment- en infrastructuurtechnieken is een vereiste. Automatisering van werkzaamheden en systematische probleemanalyse behoren tot jouw vaardigheden.

Wat bieden wij

 • Fulltime dienstverband (32 tot 40-urige werkweek)

 • Salaris tussen €3.250,00 en €4.000,00 per maand,
  afhankelijk van ervaring

 • Vakantiegeld

 • Flexibele werkuren van maandag tot en met vrijdag

 • Pensioenregeling

 • Telefoon van de zaak

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Werklocatie: thuis en op kantoor

 • Een gezellige team, een fijne werksfeer en leuke uitjes

Draag bij aan een groenere toekomst!

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de ambitie van Envitron om de nummer één leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden. Samen versnellen we de energietransitie en leveren we een concrete bijdrage aan een mooiere wereld. Maak het verschil en kom werken bij Envitron!

Over Envitron

Wij zijn Envitron, een toonaangevende ontwikkelaar van hardware en software voor energiemanagement toepassingen. Onze technologie stelt klanten in staat om energiestromen te meten en aan te sturen, variërend van PV-omvormers en warmtepompen tot batterijopslagsystemen. We zijn vastbesloten om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden en streven ernaar om een positieve impact te hebben op duurzame energiesystemen.

Delen

Envitron biedt slimme energieoplossingen voor bedrijven om zo optimaal gebruik te kunnen maken van hun eigen energie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSystem Engineer
Indicatie salaris (min – max]3250 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.envitron.com/vacature/system-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.