Teamleider farmacie 3 ploegen Randstad 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Teamleider farmacie 3 ploegen Randstad 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren teamleider die bekend is met het leiden van grote teams? Heb je ervaring met werken in nachtdiensten of 3-ploegendienst en ben je op zoek naar volop ontwikkelingsmogelijkheden? Dan hebben we een geweldige kans voor jou bij Johnson & Johnson, waar je direct op contract kunt komen!

wat bieden wij jou
 • Maandsalaris € 3300 - € 4250 exclusief toeslagen
 • Een jaarcontract bij Johnson & Johnson
 • Ploegentoeslag van 29,3% (3 ploegen)
 • Jaarlijkse, prestatie afhankelijke, bonus tot 10%
 • Uitstekende pensioenopbouw via J&Pensioen
 • 26 vakantiedagen + 11 atv dagen
wie ben jij

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Dit heb je door een afgeronde HBO-opleiding óf natuurlijk door jouw ervaring als leidinggevende opgedaan in een productieomgeving.

De rol van teamleider word je van een team van ongeveer 30 mensen. Je staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen in veranderende situaties. Je hebt in ieder geval:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal
wat ga je doen

Je stuurt een team aan van ongeveer 30 operators. Een groot deel werkt er jarenlang en zijn dus zeer ervaren. Deze operators begeleid en motiveer je op de werkvloer. Jij lost samen met je team de eerstelijnsafwijkingen op en doet hiervan verbetervoorstellen. Je bent verantwoordelijk voor de productie en de KPI's (kritische prestatie indicatoren) en houdt altijd aandacht voor je collega's. Jij weet écht wat er speelt op de werkvloer door goed in contact te staan met je collega's. Deze rol vereist een mooie mix van mensgericht en resultaatgericht leiderschap. Je rapporteert aan de senior production lead.

waar ga je werken

Bij Johnson & Johnson, een toonaangevend Amerikaans bedrijf op het gebied van gezondheidszorg. In Groningen worden intra-oculaire lenzen geproduceerd, die chirurgisch worden ingebracht bij mensen met staar. Hiermee maak je echt een verschil met jouw inzet! De werkomgeving kan worden omschreven als een productieomgeving in een clean room of laboratorium, met een goede en rustige werksfeer.

sollicitatie

Past deze vacature bij je en wil je in aanmerking komen voor de baan? Laat het mij, Nesli, dan vooral weten!

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen?

Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Inpak
Indicatie salaris (min – max]4250 – 4250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensnesli.altun@nl.randstad.com , 06-30755221 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ZklNSwZ21UvhsZ3XFB5W

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.