Toezichthouder Civiel Maandag 17-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Toezichthouder Civiel Maandag 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Toezichthouder Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op diverse civieltechnische projecten, variërend van wegenbouw en waterbouw tot rioleringswerkzaamheden en reconstructies. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de gestelde eisen, normen en voorschriften. Gedurende het hele project bewaak je de kwaliteit, veiligheid en planning.

Je werkt in een dynamische en professionele omgeving waar geen dag hetzelfde is. Dit biedt je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende projecten. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder opdrachtgevers, aannemers en collega's, om gezamenlijk optimale resultaten te bereiken.

Je hebt ervaring met projectmatig werken binnen de infra maar kunt ook zeker goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig en weet gemakkelijk contact te maken met anderen. Je bent klantgericht en durft daadkrachtig op te treden indien nodig.

Wat bieden wij?

 • Een maandsalaris conform gemeentelijke CAO (vanaf €3.348,89,- tot €4.715,56 o.b.v. 40-urige werkweek) ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd
 • Een functie van 32-36 uur per week binnen de publieke sector in de regio
 • Reiskosten van 0,23 per kilometer
 • Mogelijkheden tot een leaseauto
 • Direct pensioenopbouw
 • Cursussen en trainingen volgen van onze Maandag® Academy, zodat jij je kan blijven ontwikkelen
 • Persoonlijke begeleiding van je Recruiter

Functie eisen

 • Afgeronde mbo-opleiding in de richting van bouwkunde of civiele techniek
 • Meer dan 2 jaar (recente)werkervaring als Toezichthouder bij bouwprojecten, bij voorkeur bij een gemeente
 • Meer dan 2 jaar (recente)werkervaring met het toetsen van en toezichthouden op RAW contracten
 • Je hebt kennis van asfalt, bestratin, civieltechnische kunstwerken, riolering en relevante wet- en regelgeving
 • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Via Maandag® ga je aan de slag bij een gemeente. Dit doe je op basis van een vast dienstverband bij ons. Bij welke opdrachtgever je ook gedetacheerd bent, je blijft onderdeel van ons team waarmee we regelmatig events organiseren, zoals kennissessies of intervisiemomenten om met elkaar te sparren en kennis uit te wisselen. Daarnaast krijg je de kans om je kennis nog verder te ontwikkelen en up-to-date te houden door vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen gegeven door gerenommeerde partijen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCivieltechnisch Toezichthouder
Indicatie salaris (min – max]3349 – 4716
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217158?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.