Traineeship MBO Techniek WATERBEDRIJF GRONINGEN 23-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Traineeship MBO Techniek WATERBEDRIJF GRONINGEN 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

In de samenleving

Traineeship MBO Techniek

Bijna klaar met je technische opleiding e n weet je nog niet precies wat voor werk je wilt gaan doen? Werk je al in de techniek maar heb je je draai nog niet gevonden? Of ben jij toe aan een andere werkgever? Kom dan bij ons werken en leer water maken!

Werken bij Waterbedrijf Groningen

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder. Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening!

Wat ga je doen?

Gedurende een jaar leren onze experts jou de kneepjes van hun vak. Bij on s team D rinkwater leer je hoe je je veilig en schoon drinkwater maakt . Wat erbij komt kijken om een drinkwaterleiding te beheren, onderhouden en aan te leggen leer je bij team O nderhoud Distributie. En hoe je water van een andere kwaliteit dan drinkwater maakt, leer je bij team Industriewater. Geen stage, gewoon aan het werk met iemand die je alles kan leren over zijn vak .

Wat neem je mee?

Naast een afgeronde technische MBO - opleiding niveau 2/3/4 zoeken we iemand die graag opgeleid wordt tot vakvrouw/man. Die door vallen en opstaan ook een expert in het watervak wil worden. En niet bang is om ook een paar trainingen te krijgen op het gebied van veiligheid , persoonlijke vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling . Samen werken we aan jouw ontwikkeling! En niet onbelangrijk, je hebt een rijbewijs. Want je werk terrein bestrijkt de hele provincie Groningen, van productielocatie tot natuurgebied en van kantoor tot sleuf langs de weg.

Wat bieden we?

Je start per 1 juli a.s. Uiteraard houden we er rekening mee dat je ook nog op vakantie wil gaan. Je gaat in een jaar tijd op drie verschillende afdelingen twee of drie functies leren:

Procestechnicus: is verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van productie-installaties voor drink- en industriewater. Zij/hij werkt samen met onderhoudstechnici om ervoor te zorgen dat er constant water van de juiste kwaliteit en hoeveelheid wordt geproduceerd, geleverd en verdeeld.

Monteur: zorgt ervoor dat klanten altijd toegang hebben tot drinkwater, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zij/hij lost zelfstandig storingen op, bijvoorbeeld een breuk in de waterleiding. En voert onderhoud uit. Ook is een monteur verantwoordelijk voor het oplossen van klachten van klanten over waterkwaliteit, -hoeveelheid en eventuele schades.

Werkvoorbereider: verzamelt, analyseert en registreert je de benodigde materialen en middelen voor het aanleggen, uitbreiden of herstellen van leidingnetwerken. Zij/hij volgt het beleid, voorschriften en standaardprocedures van de afdeling, zodat monteurs de projecten efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Kortom: in een relatief korte tijd ontdek je verschillende functies bij Waterbedrijf Groningen. Elke vier maanden switch je van functie en leer je van een expert de kneepjes van het vak. Gedurende het hele jaar heb je een vaste coach. Je start in juli tegelijkertijd met je mede leerling-watermakers en niet onbelangrijk: je hebt uitzicht op een vast dienstverband.

Ja, ik wil!?

Lijkt het je wat om bij ons de fijne kneepjes van het watervak te leren? Kom dan speeddaten met je toekomstige collega's. We zien je graag op 15 mei. O m alvast een beetje te weten wie jij bent: stuur je cv alsjeblieft even mee.

Een motivatiebrief erbij doen mag, maar hoeft niet. En past jouw achtergrond niet direct bij wat we vragen, maar zou je toch graag het vak willen leren? Dan horen we graag van je waarom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , ze is bereikbaar van dinsdag tm donderdag op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStoringsmonteur
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://waterbedrijfgroningen.nl/vacatures/traineeship-mbo-techniek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.