Traineeship Van Wijnen Groep 18-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Traineeship Van Wijnen Groep 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Traineeship Vastgoedbeheer

Categorie Stages & Traineeships Aantal uren 40 Vakgebied Traineeships Locatie Deventer Opleiding HBO Datum geplaatst 16-05-2024

Vastgoedbeheer

Heb jij je diploma HBO bouwkunde, vastgoedkunde of technische bedrijfskunde (bijna) op zak en ben je nu op zoek naar jouw eerste baan? Vind je het naast inhoudelijk sterker worden ook belangrijk om je op persoonlijk vlak verder te blijven ontwikkelen? Dan is het Van Wijnen Traineeship bij Vastgoedbeheer NoordOost zéker iets voor jou!

Dit vind je leuk om te doen:

Als je net klaar bent met je opleiding komen er veel keuzes op je af. Wat voor functie past het best bij je? Best lastig om antwoord op te geven als je nog niet fulltime aan het werk geweest bent! Het belangrijkst voor dit traineeship is dat je enthousiast bent over Vastgoedbeheer. Oftewel: jij vlamt het liefst op kortlopende projecten, houdt ervan om van A tot Z (kleinschalige) bouw- en onderhoudsprojecten op te pakken en denkt graag in processen en procesverbetering. Als jij jezelf in alle drie deze punten herkent, dan is Vastgoedbeheer jou op het lijf geschreven! Mocht er inderdaad een match zijn, dan ga je drie keer een periode van acht maanden meedraaien op verschillende afdelingen binnen Vastgoedbeheer in de regio Noord-Oost. We denken graag met je mee en zo komen we er in twee jaar samen achter waar jouw carrièrepad binnen Vastgoedbeheer naartoe loopt.

Maar dat is niet alles! Naast de mogelijkheid om werkervaring op te doen in diverse functies - waarbij je uiteraard goede begeleiding krijgt van ervaren collega's - biedt het Van Wijnen traineeship jou ook de kans om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dat doen we zeker niet op een schoolse manier, maar door iedere acht weken met de andere trainees uit heel het land, uit alle geledingen binnen Van Wijnen, samen te komen bij een externe opleidingslocatie, waar je meer leert over onderwerpen als visie en leiderschap, omgaan met weerstand, teamdynamiek en het vergroten van jouw impact. Daarnaast leggen we ook bezoeken af aan andere bedrijfsonderdelen van Van Wijnen, bijvoorbeeld aan onze Materieeldienst en onze innovatie woningfabriek in Heerenveen. Zo leer je tijdens jouw traineeship niet alleen jezelf en het werken in de bouw beter kennen, maar ontdek je ook van A tot Z Van Wijnen als organisatie. Een programma dat opgesteld is voor de echte high potentials binnen de bouw. Daarom bieden we je naast deze gezamenlijke leermomenten ook nog een persoonlijk opleidingsbudget van €2.000 per jaar, wat je inzet in samenspraak met onze traineecoach en jouw persoonlijke coach op de vestiging.

Samengevat kan je dit verwachten:

 • In twee jaar tijd iedere acht maanden een andere functie uitoefenen, waarbij je rouleert tussen de verschillende afdelingen van Vastgoedbeheer op locatie Deventer (regio Noord-Oost);
 • Elke acht weken samen met de andere trainees uit heel het land samenkomen en volledig focussen op jullie persoonlijke (en professionele) ontwikkeling;
 • Het hele bouwproces leren kennen door ook een kijkje achter de schermen te krijgen bij andere bedrijfsonderdelen van Van Wijnen;
 • Coaching op individueel niveau met een extra opleidingsbudget, waar we samen met jou op basis van jouw behoefte invulling aan geven.

Tot slot leren we natuurlijk ook graag van jou en daarom leggen we graag (uiteraard in overleg met jou) een vraagstuk bij je neer die ons helpt om ons landelijk bedrijf Vastgoedbeheer te verbeteren. Denk daarbij zeker niet aan een schoolse opdracht waarbij je het gevoel hebt opnieuw af te moeten studeren, maar juist aan een belangrijk intern vraagstuk waar we jouw frisse blik goed bij kunnen gebruiken!

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging. Van Wijnen is een ontwikkelaar, ingenieursbureau, bouwbedrijf en natuurlijk vastgoedbeheerder. Onze gezamenlijke missie is 'Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven' en dat zie je terug bij ieder bedrijfsonderdeel. Van Wijnen Vastgoedbeheer , onderdeel van Van Wijnen, draagt bij aan deze missie door het leveren van maatwerk en advies op het gebied van dagelijks, mutatie- en systematisch onderhoud en servicebouw. Samen met het bedrijfsbureau zijn dit ook meteen de afdelingen waar jij verschillende functies aan den lijve kunt ondervinden tijdens het traineeship. Daarnaast zetten wij ons in voor de uitvoering van het garantiebeleid en nazorg voor de bouwbedrijven van Van Wijnen en Fijn Wonen (de woningen die uit onze innovatieve woningfabriek in Heerenveen komen). En om hierin voorop te lopen binnen de sector hebben we gedreven talent zoals jij nodig. Want jij hebt een frisse blik op de wereld om ons heen. En met jouw skills kunnen we als bouwbedrijf nóg beter inspelen op de uitdagingen van de toekomst.

Team Vastgoedbeheer NoordOost wordt zowel tijdens als na het traineeship jouw thuisbasis. Dit team is onderdeel van ons landelijk bedrijf vastgoedbeheer. De twee kantoren in deze regio zijn gevestigd in Heerenveen en Deventer. Vanuit deze locaties bedienen we de hele regio, waarbij jouw vaste standplaats Deventer zal zijn. Ons team houdt zich primair bezig met het ontzorgen van ons klantenbestand, die onder andere bestaat uit lokale woningcorporaties, beleggers, verzekeraars en Verenigingen van Eigenaren. We hebben een hecht team met fijne collega's en regelmatig worden er dan ook gezellige teamuitjes georganiseerd. Collegialiteit vinden wij belangrijk en door samen te werken komen we tot het beste resultaat voor de klant. En hoe weet jij dat Vastgoedbeheer het bedrijfsonderdeel voor jou is? Het grootste verschil met werken bij Vastgoedbeheer ten opzichte van de grootschalige bouw is dat je bij ons (uiteraard met goede begeleiding) al snel veel verantwoordelijkheid krijgt en zowel project-als procesmatig een grote bijdrage kan leveren. Geen week is bij ons hetzelfde!

Hier herken jij jezelf in:

Nog heel even en dan is het zo ver: het échte begin van jouw carrière. En hoewel je inmiddels misschien wel klaar bent met school, sta je als startend professional natuurlijk nog lang niet stil in jouw ontwikkeling. Je kijkt ernaar uit om de komende jaren alle kneepjes van het vak te leren. Om het werk zo snel en goed mogelijk onder de knie te krijgen, stel je graag proactief vragen. Daarnaast kenmerk jij je door jouw sterk analytisch vermogen en zelfstandige houding en vind je het continu blijven verbeteren van jezelf en de organisatie waar je voor werkt belangrijk. Je bent een echte procesdenker en vindt het leuk om deze processen te optimaliseren. Verder beschik je over het volgende:

 • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding Bouwkunde, Vastgoedkunde of Technisch Bedrijfskunde;
 • De mogelijkheid om 29 augustus bij ons te starten;
 • Een rijbewijs en bij voorkeur toegang tot een auto, zodat je eventueel makkelijk voor terugkomdagen (1x in de 8 weken) naar locaties verder weg kan reizen.

Dit zoek jij verder in een baan:

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Een tweejarig traineeshipprogramma, optimaal ingericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling, waarbij je in het dagelijks werk uiteraard volop begeleiding krijgt van ervaren collega's;
 • Een marktconform salaris;
 • Individuele coaching met een extra opleidingsbudget van €2.000 per jaar;
 • Een smartphone naar keuze en laptop van Van Wijnen;
 • Je valt onder de CAO Bouw en Infra, wat betekent 30 verlofdagen plus een individueel budget van 13 extra verlofdagen (op basis van 40 uur);
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , via of (mag ook via WhatsApp).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je benieuwd naar deze functie?

Solliciteer direct of neem contact op met onze recruiter

298623

Nadat jij hebt gesolliciteerd streven wij ernaar om jou binnen twee weken van reactie te voorzien en weet jij of wij het kennismakingsgesprek met je aangaan.

Eerste contact

Een van onze medewerkers neemt contact met je op om een afspraak te maken of een eventuele telefonische intake af te nemen.

Jij komt bij ons langs op kantoor en krijgt een eventuele rondleiding binnen onze inspirerende werkomgeving.

Indien wij de echte kennismaking als positief hebben ervaren plannen wij een vervolggesprek in.

Eventueel assessment

Graag weten wij wie we aantrekken en willen wij jou helpen bij het verbeteren in jouw carrière. Daarom nemen wij in sommige gevallen een assessment af.

Wederzijdse klik: overtuigd!

Op het moment dat alle partijen enthousiast zijn en wij er arbeidsvoorwaardelijk uit zijn gekomen kan de onboarding beginnen!

Traineeships

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVastgoedbeheerder
Indicatie salaris (min – max]2000 – 2000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.vanwijnen.nl/vacatures/traineeship-vastgoedbeheer-3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.