Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 09-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Verzorgende IG | Zonnehuis Oostergast GP | Zuidhorn

Kom jij onze GP-teams versterken? Wij zoeken meerdere nieuwe collega's die met de voeten in de klei staan! Jij draait je hand niet om voor cliënten met een combinatie van een psychische en somatische zorgvraag. Je zorgt voor een prikkelarme en voorspelbare omgeving en bent daarmee de stabiele factor in het leven van de cliënt.


Wat ga je doen

Als verzorgende IG biedt jij de bewoners zorg en begeleiding. Je bent een vertrouwd gezicht voor onze cliënten. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. Naast de samenwerking met je collega's op de afdeling werk je ook veel samen met de collega's van het behandelteam, denk aan psychologen, fysiotherapeuten etc. Geen dag is hetzelfde en samen met je collega's ga jij voor het beste resultaat.

Jouw werkplek

Het centrum voor Gerontopsychiatrie bestaat uit 3 afdelingen waar 12 bewoners per afdeling wonen, verdeeld over 2 huiskamers. De bewoners hebben naast hun lichamelijke zorgvraag ook een zorgvraag op psychiatrisch of psychosociaal gebied.

Binnen de afdeling Gerontopsychiatrie staat niet alleen de zorg centraal. De bewoners op deze afdeling hebben naast de somatische zorgvraag ook een psychiatrische zorgvraag. Vaak hebben mensen stemmings-, angst en psychotische stoornissen die gepaard gaan met probleemgedrag. De problematieken kunnen al op jonge leeftijd ontstaan zijn, maar kunnen ook later pas ontstaan zijn. De bewoners hebben geen baat (meer) bij de behandeling binnen een GGZ instelling, maar hebben wel een andere benaderingswijze nodig dan bijvoorbeeld op een somatiek of PG afdeling.

We zijn aangesloten bij de Vereniging voor Gerontopsychiatrie (vvgp), waarbij we bezig zijn met het verder ontwikkelen van onze afdeling, daar kan jij ook je steentje aan bijdragen.

Wil je meer weten over deze doelgroep? Lees dan ook vooral eens de ervaringsverhalen van onze huidige medewerkers: www.zonnehuisgroepnoord.nl/werken-bij-centrum-voor-gerontopsychiatrische-zorg


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in positief ingestelde teams. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een dienstverband voor 24 tot 28 uur per week;
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 dit is maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Inschaling is afhankelijk van je werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van onze E-academy;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

Vindingrijk, zorgzaam en je voelsprieten aan… Een dag met onze cliënten met een psychiatrische zorgvraag is nooit hetzelfde. Samen met je team word je altijd uitgedaagd en regelmatig een spiegel voorgehouden.

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG;
 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht;
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding;
 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voor op.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Henriette van Lingen (teammanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidhorn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-089-verzorgende-ig-zonnehuis-oostergast-gp-zuidhorn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.