Vrachtwagenchauffeur Randstad 06-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Vrachtwagenchauffeur Randstad 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Bidfood in Groningen heeft voor langere tijd plek voor een chauffeur met een C rijbewijs. We hebben mogelijkheden voor een parttime chauffeur die op zaterdag en eventueel nog een andere dag in de week beschikbaar is.

wat bieden wij jou
 • CAO GIL met zaterdagtoeslagen!!
 • mogelijkheden voor code 95 scholing
 • werk voor lange tijd
 • flexibel werken
wie ben jij

De klanten van Bidfood rekenen elke dag op hun chauffeur. Word jij degene naar wie ze uitkijken?

Sta jij graag in contact met de klant en vind je het heerlijk om onderweg te zijn? Als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood werk je regionaal. Je bezorgt eten en drinken tot in de keukens van chefs in de horeca, fastservice en zorg. Van knus restaurant tot de kantine van de sportclub, je maakt onze klanten blij met de producten die ze online bestellen.

 • C - rijbewijs met code 95
 • Digitale bestuurderskaart
 • Fysiek in staat om laad- en loswerkzaamheden uit te voeren
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
wat ga je doen

Je start de dag tussen 05.30 en 7:00 uur bij het distributiecentrum van Bidfood in Groningen. Hier laad je bestellingen van die dag in de vrachtwagen. Klopt alles? Dan vertrek je richting de eerste klant op je route. De klant kent je goed, omdat jij het vaste gezicht van Bidfood in de regio bent. Hij vindt het dan ook fijn je weer te zien. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden en om te kijken of er andere zaken zijn waarmee je kunt helpen. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum.

 • Bevoorraden van diverse klanten in de regio
 • Laad- en loswerkzaamheden
 • Controleren van orderbonnen bij klant
waar ga je werken

De focus van Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Boven alles is Bidfood een mensenbedrijf. Hun aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen rol. Juist als vrachtwagenchauffeur BEN JIJ Bidfood voor de klant!

 • Liefde voor eten en drinken verbindt ons.
 • Klantgerichtheid
 • Mooiste marktplaats voor foodprofessionals
sollicitatie

Heb jij je herkent in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVrachtwagenchauffeur
Indicatie salaris (min – max]16 – 16
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensharmen.sanders@nl.randstad.com , 06-83137420 onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XkhlwLX21QH5KX1nA9Zf

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.