Vrijwilligers Omroeporganisatie Groningen 17-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Vrijwilligers Omroeporganisatie Groningen 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Groninger brandweer op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Foto: Joey Lameris - Lameris Fotografie

De Groninger brandweer is dinsdag een wervingscampagne begonnen om veertig tot zestig nieuwe brandweervrijwilligers aan te trekken.

In de provincie Groningen zijn zowel beroeps- als vrijwillige brandweermensen werkzaam. De beroepsbrandweermensen werken op de posten Sontweg en Vinkhuizen. De 736 brandweervrijwilligers bemannen de andere 37 kazernes. In de gemeente Groningen gaat het daarbij om de blusgroepen in Haren en Ten Boer. Door natuurlijk verloop stoppen jaarlijks zo'n 7% van de vrijwilligers. Vanwege de coronacrisis konden er eerder dit jaar geen normale wervingscampagnes plaatsvinden. Daarom is besloten de krachten te bundelen en een grote wervingscampagne te lanceren.

"We zijn op zoek naar nuchtere en praktische mensen met een hulpverlenershart, die deel uit willen maken van een hecht team", schrijft brandweer Groningen. "Want hulpverlenen doe je samen! Belangrijk is dat je woonachtig bent in de buurt van een post. Werk je in ploegendienst, parttime of ben je overdag beschikbaar? Dan komen we graag met je in gesprek. Heb je geen brandweerervaring? Geen probleem, want de brandweer verzorgt je opleiding.

"

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBurgemeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oogtv.nl/2020/10/groninger-brandweer-op-zoek-naar-nieuwe-vrijwilligers/amp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.