Vrijwilligers 's Heeren Loo Zorggroep 04-11-2023

  1. Vacatures Bedum
  2. Vrijwilligers ’s Heeren Loo Zorggroep 04-11-2023

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

's Heeren Loo in Bedum is een zorginstelling waar mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking, van jong tot oud, zelf invulling kunnen geven aan hun leven. In het ontmoetingscentrum wordt op dinsdag, woensdag en donderdag internetcafé gehouden. 's Heeren Loo zoekt vrijwilligers die cliënten willen begeleiden bij het werken met computers.

De werkzaamheden zijn: het ontvangen van de bezoekers aan het internetcafé, daar waar nodig ondersteunen en infomeren over het gebruik van de computer. Het gaat om eenvoudige vragen zoals mail versturen of informatie opzoeken. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Werkdag en frequentie van inzet kan in overleg worden afgesproken. U werkt samen met een collega-vrijwilliger.

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd worden vrijwilligers die beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. U heeft affiniteit met de doelgroep en weet een gezellige sfeer te creëren. Daarnaast bent u computervaardig en kunt u kennis overdragen. U bent daarbij geduldig en respectvol.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

U biedt cliënten en bezoekers van ' s Heerenloo de gelegenheid om in een gezellige omgeving elkaar te ontmoeten, te werken achter een computer, om samen een spel of een film te kijken.

Aanvullende opmerkingen

Voor deze vacature moet u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen voorleggen. De kosten voor de aanvraag van de VOG zijn voor rekening van Heeren Loo .

Locatie

Bedum

Website

  • www.sheerenloo.nl

Navigatie

Aanmelden

Aanmelden als organisatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/vrijwilligers-voor-het-internetcafe-van-s-heeren-loo-opmaat-in-bedum/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.