Vrijwilligerswerk Mamamini 07-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Vrijwilligerswerk Mamamini 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vrijwilligerswerk bij dè kringloop van Groningen

Ja leuk! Kom vrijwilligerswerk doen!

Zo te zien ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in Groningen! Hartstikke goed dat je dan een kijkje komt nemen bij Mamamini, want hier vind je een heleboel informatie. Zo vertellen onze vrijwilligers hoe leuk het is om bij Mamamini te werken én zie je alle voordelen . Naast dat je een vrijwilligersvergoeding krijgt, is het natuurlijk ook heel leuk dat je nieuwe mensen ontmoet, lekker bezig bent én je inzet voor het milieu en goede doelen ... en dat al met een paar uurtjes vrijwilligerswerk per week. Kijk gerust verder en als je interesse hebt kan je je aanmelden voor een kennismaking.


Leuk en voor het goede doel

Kom vrijwilligerswerk doen bij de leukste kringloopwinkel van Groningen! Werken bij Mamamini is leuk en interessant. We zijn met meer dan 200 mensen, dus je hebt altijd collega's waar je een klik mee hebt. Samen zorgen we per jaar voor hergebruik van tonnen producten, hebben we duizenden tevreden klanten, geven we tienduizenden euro' s weg aan goede doelen en draaien we een omzet van meer dan anderhalf miljoen euro.

Het Mamamini Team

Iedereen in ons team heeft eigen talent, ervaring, achtergrond én humor :-). De één werkt hier om te leren, de ander om gewoon een leuke dag te hebben en weer een ander tijdens de zoektocht naar betaald werk. We zijn allemaal verschillend, maar toch zijn we één team! Kom erbij, je bent welkom en we kunnen je hulp héél goed gebruiken!


Werkervaring

Bij Mamamini doe je veel werkervaring op. Als je op zoek bent naar betaald werk kan je werkervaring bij Mamamini bij de werkgever misschien net de doorslag geven, wie weet!


Mamamini de Goededoelenkringloop van Groningen. ®

Contact

Telefoon: +31 (0)50 313 2200

E-mail:


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mamamini.nl/werken/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.