Werkvoorbereider Elektrotechniek TBI 30-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Werkvoorbereider Elektrotechniek TBI 30-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider Elektrotechniek - Utiliteit - Maintenance - Groningen

Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

 • 38

  uur
 • MBO-HBO
 • Geplaatst: 29-04-2024
 • Solliciteer

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met () via: of

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature wel!
Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Croonwolter&dros aanvaardt dan ook geen ongevraagde hulp van detacheerders/intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Croonwolter&dros TBI zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de Corporate Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

https://www.tbi.nl/vacature/werkvoorbereider-elektrotechniek-utiliteit-maintenance-groningen

Werkvoorbereider Elektrotechniek - Utiliteit - Maintenance - Groningen

Solliciteer

De functie

Ga als werkvoorbereider aan de slag in een uitdagende technische omgeving en krijg volop kansen om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Maak het waar bij Croonwolter&dros als Werkvoorbereider Elektrotechniek

Werkvoorbereider Elektrotechniek
Utiliteit | Maintenance projecten I Groningen | 32-38 uur | Mbo - Hbo


 • Halen we een project binnen? Dan ben jij aan zet. Sterker nog, je speelt hier een hoofdrol in, onder meer door een werkbegroting en inkoopplanning samen te stellen en materialen in te kopen.
 • Tot de oplevering ben je betrokken bij projecten, waarbij je bijvoorbeeld de kosten bewaakt, tussentijdse bestellingen doet en restpunten afhandelt.
 • Aan afwisseling totaal geen gebrek in jouw baan. Geen project is hetzelfde en dan heb je ook nog eens meerdere projecten tegelijkertijd onder je hoede.
 • Veiligheid op de werkvloer: jij bent en blijft er alert op. Zo check je in de projecten of collega's aan de veiligheids- en kwaliteitseisen hebben voldaan.
 • Extra mooi aan jouw baan? Je ziet de resultaten van je werk letterlijk tot stand komen, omdat je regelmatig op de projectlocaties te vinden bent. Bijvoorbeeld voor overleg met je projectteam of om meerwerk op te nemen.

Werkomgeving

Je maakt het samen met …
Je collega's van de divisie Utiliteit. Van scholen tot zorginstellingen en van musea tot gemeentehuizen: samen zorgen we voor een comfortabele omgeving in deze gebouwen. Binnen een project werk je met een vast team waarop je kan bouwen, bestaande uit een projectleider, een werkvoorbereider (jij!)) en een team van monteurs, variërend van leerling monteur tot eerste monteur. Deze teams bestaan uit 5-10 monteurs met elektrotechniek of werktuigbouwkunde als specialisatie. In de praktijk kan het voorkomen dat je nauw samenwerkt met de collega's uit de andere specialisatie, omdat de klus dit vraagt.

Kenmerkend voor onze afdeling? Het familiegevoel. We zetten ons met enthousiasme in voor onze klanten en de teams zijn hecht. We werken nauw samen, de lijntjes zijn kort en we hebben veel aandacht voor elkaar. Zowel privé als op de werkvloer.

Ervaring

Dit ben jij
Op jou kunnen we bouwen. Je toont initiatief, voelt je verantwoordelijk voor je werk, overziet de gevolgen ervan en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Komen er ineens onverwachte klussen tussendoor? Geen punt, je stelt je flexibel op en houdt het hoofd koel. Ook schakelen tussen diverse projecten gaat je goed af, want jij werkt procesmatig en gestructureerd. En nieuwe technische ontwikkelingen? Daar krijg je energie van. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Minimaal een mbo 4-opleiding in de richting van elektrotechniek.
 • Goede digitale vaardigheden: jij maakt je systemen snel eigen.
 • Een aantal jaar werkervaring als werkvoorbereider in een elektrotechnische omgeving.

Wat wij bieden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tbi.nl/vacature/werkvoorbereider-elektrotechniek-utiliteit-maintenance-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.