Aangiftemedewerker Noord Negentig Accountants en belastingadviseurs 17-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Aangiftemedewerker Noord Negentig Accountants en belastingadviseurs 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ervaren aangiftemedewerker

Ben jij fiscaal onderlegd en beschik je ook over goede boekhoudkundige vaardigheden, waarbij je vaak klantcontact hebt en veel samenwerkt met collega's? Lees dan verder!

Jouw rol als ervaren aangiftemedewerker binnen noord negentig
Jij bent dé vraagbaak voor administratieve werkzaamheden, je luistert scherp naar wat klanten vragen en geeft hier adequaat antwoord op. Met jouw boekhoudkundige kennis houd je je onder andere bezig met het uitwerken van de boekhouding en verzorg jij vervolgens verschillende belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Je bent een sociale collega die in een informele sfeer samenwerkt binnen één van onze teams op de afdeling MKB.

Wie ben jij?
Je beschikt over een HBO diploma, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding HBO Finance Tax and Advice. Kandidaten met een andere fiscale achtergrond zoals een RB opleiding nodigen wij eveneens uit te solliciteren. Ervaring met diverse boekhoudpakketten zoals Twinfield en Afas is een vereiste.

Je bent ambitieus, accuraat en georganiseerd. Je beschikt over analytisch denkvermogen, kan goed schakelen en beschikt over goede sociale vaardigheden. Bovendien heb je de nodige kennis van het vak en handel je integer met een representatieve houding. Je vindt het leuk om met collega's en klanten samen te werken om uiteindelijk samen tot een goed resultaat te komen. Kan jij je vinden in deze bovengenoemde eigenschappen? Dan ben jij die waardevolle aanvulling waar wij naar op zoek zijn binnen Noord Negentig!

Wat bieden wij?
Er zijn genoeg mogelijkheden om naast je dagelijkse bezigheden ook nog door te leren, zodat je kennis altijd up-to-date blijft. Fiscaliteit verandert elk jaar, dus je bent nooit uitgeleerd en dat stimuleren wij door regelmatig kennissessies te organiseren binnen de organisatie.

Met ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering wordt noord negentig landelijk erkend als specialist vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers in de zorg. Regionaal zijn wij actief in de dynamische wereld van het MKB. Je komt terecht in een leuk team aan specialisten, waar er op een professionele manier in informele sfeer samen wordt gewerkt.

Wij bieden onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé. Vanzelfsprekend bieden we jou een goed salaris afhankelijk van je werkervaring (€ 3.000,- tot € 6.000,-) en secundaire arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij jouw niveau en ambities. Wij bieden ook:

  • Mooie opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 32 vrije dagen
  • Een dertiende maand
  • Een thuiswerkregeling
  • Sportvergoeding
  • Een prettige werksfeer, fijne collega's en leuke (team)uitjes.

Enthousiast geworden en klaar voor een nieuwe uitdaging?
Stuur je curriculum vitae met een korte motivatie naar de ten Hof.

Haar e-mailadres is: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAangiftemedewerker
Indicatie salaris (min – max]3000 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://noordnegentig.nl/vacatures/ervaren-aangiftemedewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.