Accountmanager Convident 04-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Accountmanager Convident 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Convident

Accountmanager

Convident is een ambitieus webbureau met online marketing services dat ruim 10 jaar bestaat. Vanuit ons kantoor in Groningen (met wereldwijd enkele remote specialisten) bouwen we aan een organisatie met 25 medewerkers. Heb je interesse om deel uit te maken van een succesvol digitaal bureau waar jouw verkoopvaardigheden echt kunnen opvallen? Convident zoekt jou! Solliciteer nu en word onderdeel van ons dynamische team.

32-40 uur per week

Één jaar of vast contract

Zo snel mogelijk

Groningen of werken op afstand

HBO of Universiteit

Wat wij van jou verwachten:

 • Basiskennis van of affiniteit met websites en online marketing;
 • Vermogen om te schakelen tussen verschillende leads;
 • Coördinatie van interne en externe verkoopverwachtingen;
 • Het behalen van doelen bezorgt je een grote glimlach;
 • Verantwoordelijkheid en eigenaarschap;
 • Expertise in probleemoplossing en sterke communicatieve vaardigheden.

Wat wij jou bieden:

Wij bieden een competitief salaris en een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder:

 • Een uitstekende werkplek met toegewijde collega's;
 • Trainingsmogelijkheden voor groei en ontwikkeling;
 • Tijd om deel te nemen aan sociale activiteiten;
 • Je eigen laptop (Windows/iOS);
 • 25 vakantiedagen per jaar voor fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding en/of pensioenregeling in overleg;
 • Leuke teamuitjes die je niet wilt missen!

Dit is hoe jouw dag er bij ons uitziet:

Je komt om 8:30 uur op kantoor aan en begint de dag met een kort praatje met je collega's. Na het pakken van een kop koffie of thee, voer je diverse servicegesprekken met potentiële klanten om contacten te leggen en te onderhouden in de vooruitzichten van websites en online marketing. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid en positieve houding vind je het makkelijk om mensen voor je te winnen. Omdat jouw gesprekken succesvol zijn geweest, ga je verder met het opstellen van offertes die je via e-mail verstuurt als vervolg op je gesprekken.

12:30 uur - De tijd vliegt en het is al lunchpauze. Wil je vandaag liever een wandeling maken met je collega's of samen genieten van wat frisse lucht op ons terras?

In de middag heb je geplande tijd om onze systemen te optimaliseren, aangezien je verantwoordelijk bent voor een foutloze verwerking in de toepassingen. Vorige week meldde een van je collega's een probleem in een klantdossier dat je nu gaat oplossen. De werkdag eindigt om 17:00 uur; misschien heb je al plannen gemaakt voor een borrel na het werk, dus geniet ervan!

Over Convident

Convident is de specialist in online succes voor ambitieuze organisaties. We ontwerpen en ontwikkelen WordPress websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Dat is waar we goed in zijn! Ons speelveld is wereldwijd een zeer snelle groeimarkt met enorme kansen. Convident bedient klanten die actief zijn in meer dan 20 verschillende landen en het team is dan ook erg internationaal. Zo hebben we collega's uit Nederland, Duitsland, Egypte, Oekraïne, Slowakije, Bulgarije, Colombia en de Pakistan. Wij werken graag aan de frontlinie van online marketing en WordPress development en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen. Solliciteer als jij je herkend in de volgende kernwaarden!

Ready for boarding?

Kan jij niet wachten om in de rol van Accountmanager te starten bij Convident? Wil je liever eerst langskomen voor een kennismaking of een dagje meelopen? We bespreken de opties graag met je!

Solliciteren als Accountmanager

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.convident.nl/vacature/accountmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.