ADL-Assistent Fokus 15-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. ADL-Assistent Fokus 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Groningen Paddepoel

ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking

  • Aantal uren: 80-100 uur per maand
  • Dienstverband: scholingscontract

Functieomschrijving

Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik hier om deze te bekijken.


Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Op vrijdag en zaterdag en duren de avonddiensten tot 01.00 uur, ook ben je inzetbaar voor de nachtdiensten.

Fokus biedt

Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband. Een salaris volgens Fokus cao (schaal 5) tussen €14,29 en €19,28 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Een parttime dienstverband voor 80 tot 100 uur per maand (gemiddeld 18 tot 23 uur per week). De exacte contractomvang wordt in onderling overleg afgestemd. Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering. Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent. Wil jij ons team in Groningen Paddepoel versterken?
Dan komen we graag met jou in contact!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdl-assistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfokus.nl/vacature/adl-assistent-groningen-paddepoel-1-v24-0280/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.