Allround onderhoudsmonteur (dagdienst) Randstad 23-10-2023

 1. Vacatures Bedum
 2. Allround onderhoudsmonteur (dagdienst) Randstad 23-10-2023

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? Onze opdrachtgever is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur.

Ze zijn, binnen Bedum Ingredients, op zoek naar een daadkrachtige, service gerichte allround technicus. Je werkzaamheden bestaan uit: geplande werkzaamheden preventief & correctief, revisiewerkzaamheden en het oplossen van storingen. Binnen de fabriek waar zij hoogwaardige ingrediënten voor de kindervoeding maken, zijn de uitdagingen talrijk op technisch gebied.

wat bieden wij jou
 • € 2977,66 tot € 3599,21 bruto p/m o.b.v. 36 uur
 • Een informele & vriendelijke werkomgeving
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een prettig werk/privébalans
 • Unieke cultuur gezien de Nederlandse roots
 • Meteen op contract bij de opdrachtgever
wie ben jij

Ze zijn op zoek naar een resultaatgerichte communicatief vaardige professional en een echte teamplayer. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan ben jij de allround monteur waar ze in Bedum graag mee samenwerken! Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 4. Richting elektrotechniek en mechatronica;
 • Je hebt kennis van besturingstechniek (pre);
 • Gezien de complexiteit van de fabriek: minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Bereid om in te vallen in ploegendienst;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal;
 • Computervaardigheid (kennis van SAP is een pre);
 • Stressbestendig, analytisch en accuraat;- In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
wat ga je doen

Als allround technicus ben je van alle markten thuis, of in ieder geval bereid om je op vele gebieden te trainen. Er wordt een (pro)actieve werkhouding van je verwacht waarin jij volop de ruimte hebt om jezelf / je collega's en de werkprocessen te verbeteren.

Binnen de TD werken ze met ploegenmonteurs (5 ploegensysteem) en allround dagmonteurs. Een doorgroei vanuit deze functie (allround dagmonteur) naar de ploegenmonteurs behoort, tot de mogelijkheden. Bovenal zoeken ze iemand die de komende jaren mee wil helpen om onze fabriek neer te zetten als een stabiele, wereldklasse speler in de markt.

 • Zorgvuldigheid: door jouw zorgvuldigheid worden geplande correctieve en preventieve werkzaamheden in één afgerond;
 • (Voedsel)Veilig werken: je werkt netjes en veilig, volledig volgens de hoge veiligheids & voedselveiligheidsstandaard. Dit zit in jouw DNA waarbij je geregeld met je collega's overlegt hoe zij zaken nog veiliger en voedselveiliger kunnen uitvoeren;
 • Storingen verhelpen & correctief en preventief werk: je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productie-werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
 • (Samen)Werken: je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je je werkzaamheden nauwkeurig bij in het onderhoudssysteem (SAP). Als allround technicus draai je mee in de back-up dienst
 • Kennis: blijven investeren in jezelf en je collega's, samen beter worden door slimmer te werken. Daarbij vragen wij van jou een Elektrotechnische/ mechatronische/Mechanische opleiding op MBO 4 niveau (MTS).
waar ga je werken

Het technische team van Bedum Ingredients is een hecht en sociaal team, samen(werken) staat voorop en collegialiteit staat hoog in het vaandel. Zij vragen van jou, om hier op je eigen manier, aan bij te dragen. Je bent vast nieuwsgierig geworden waar jij misschien komt te werken, daar vertellen wij je graag meer over! Het bedrijf is inmiddels meer dan 100 jaar. Vind je het leuk om eens een dagdeel mee te draaien, dat kan.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelOnderhoudsmonteur Vliegtuigmotoren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensklaske.jonker@nl.randstad.com , 06-20014318 of 06-27852668 http://www.randstad.nl
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/AgBINlA20Ee3HAQpsN9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.