Operator Randstad 27-10-2023

 1. Vacatures Bedum
 2. Operator Randstad 27-10-2023

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij opzoek naar vastigheid in de techniek? Wil jij in de kaasfabriek werken waar Goudse- en Maasdam kaas wordt gemaakt? Ben jij een echte techneut? Heb jij sterke focus op veiligheid en kwaliteit? Lees dan nu verder! FrieslandCampina zoekt operators voor in de Kaasmakerij.

wat bieden wij jou
 • bruto uurloon € 16,60, excl. toeslagen
 • minimaal voor 8 maanden
 • Werken in de 5 ploegen
 • Intern door blijven leren
 • Reiskostenvergoeding tot 30 km
 • Verse broodjes en gratis melk in de kantine!
wie ben jij
 • Je hebt aantoonbare ervaring als operator
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de voedingsindustrie
 • Je hebt ervaring met systemen zoals SAP en MS Office
 • Je bent proactief
 • Je hebt een technische opleiding, Vapro B
wat ga je doen

Als operator op de kaasafdeling ben je een belangrijk onderdeel van het leveren van goede kaas. Je gaat ervoor zorgen dat het proces goed verloopt. Dit houdt in het doseren van de benodigde melk, zuursel, stremsel, wrongel waswater, kleursel en chemicaliën. Dit moet in de juiste volgorde en op het juiste moment. Om in de gaten te houden dat alles goed verloopt, zijn kwaliteitscontroles van groot belang. Je moet kunnen bepalen of er afwijkingen zijn. Zijn die er? Dan neem je gelijk actie om corrigerende maatregelen door te voeren. Alle informatie noteer je in de systemen. Deze gegevens ga je interpreteren of mogelijke storingen zijn. Zijn er storingen? Deze ga je dan ook gelijk oplossen. Een baan met uitdaging en veel verantwoordelijkheid!

waar ga je werken

FrieslandCampina wil een inspirerende werkgever zijn. Ze zorgen voor kansen, relevante training en opleidingen en een veilige werkomgeving. Met gemotiveerde en goed opgeleide mensen kan FrieslandCampina meer uit melk halen. Daarom staat het inspireren van de medewerkers bij FrieslandCampina hoog in het vaandel. FrieslandCampina is altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming. Je krijgt de kans om jouw kennis en kunde zo goed mogelijk te ontwikkelen.

sollicitatie

Ben jij opzoek naar een vaste baan? Wil jij werken bij FrieslandCampina? Heb je nog vragen? Bel mij!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelOperator Aardewerkindustrie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstalentcenter-techniek.noordoost@nl.randstad.com , 0513-438510 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/FiNLROF20Ioy8F3DdZdv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.