Arbeidsdeskundige (in opleiding) FYGI BV 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Arbeidsdeskundige (in opleiding) FYGI BV 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Als arbeidsdeskundige in opleiding investeer jij niet alleen in jezelf, maar ook in onze groeiende organisatie. Ben jij minimaal een jaar succesvol werkzaam als casemanager en toe aan een volgende stap? Of heb je altijd alle interesse gehad in dit mooie vak? Wil jij jezelf ontwikkelen in een collegiale werkomgeving, waar je jouw eigen koers kunt bepalen? Kies dan voor een carrière bij Acture! Ben je al geregistreerd/gecertificeerd Arbeidsdeskundige? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

In deze mooie positie volg je parttime de opleiding tot register arbeidsdeskundige en daarnaast doe je na een uitgebreid inwerktraject direct werkervaring op. Gedurende dit intensieve traject van werken en leren kun je rekenen op professionele begeleiding van onze arbeidsdeskundigen. Je toetst je nieuw opgedane kennis direct in de praktijk en maakt ‘vlieguren’ op het gebied van arbeidsdeskundige werkzaamheden. Na het behalen van de opleiding ga je zelfstandig arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren en aan de slag met re-integratie trajecten van werknemers en verzekerden. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

 • Arbeidsdeskundig re-integratie advies (telefonisch tijdens eerste ziektejaar)
 • Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 1 en spoor 2
 • Arbeidsdeskundige consultancy op locatie van werkgevers
 • Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 3 (WGA)
 • Arbeidsdeskundige advisering Bezwaar en Beroep
 • Arbeidsdeskundig werkplekonderzoek

Ons hoofdkantoor zit in Nijmegen en Groningen, maar onze arbeidsdeskundigen werken op verschillende locaties in Nederland. Je werkt vanuit een spreekuur locatie bij jou in de regio en deels vanuit huis. Momenteel werven we voor de regio's: Groningen en Drenthe

Functie-eisen

Naast die persoonlijke match

 • Je hebt een afgeronde bachelor opleiding, dit is een vereiste om de opleiding tot Register Arbeidsdeskundige te kunnen volgen
 • Je hebt interesse en een sterke intrinsieke motivatie voor het vakgebied van arbeidsdeskundige
 • Je bent bereid én hebt de ambitie om te investeren, zowel in jezelf als in onze organisatie
 • Je werkt zelfstandig, oplossingsgericht en resultaatgericht en bent communicatief sterk
 • Je bent woonachtig in regio Groningen of Drenthe
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
Arbeidsvoorwaarden

Voor wat hoort wat

 • Een uitstekend salaris. Naast het financieren van de opleiding tot register arbeidsdeskundige, bieden we jou een startsalaris van € 3.400 of € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis. Na het behalen van de opleiding maak je hierin een mooie stap en zijn er ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben.
 • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de aanvullende verzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]5800 – 5800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensmarissa.cornelissen@fygi.nl , 628685439 https://www.fygi.nl/recruiter/marissa-cornelissen/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Wh6Xb3W21UteJW1F12Xc

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.