Assistant Store Manager Titre de la Page de Renvoi Shurgard 28-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Assistant Store Manager Titre de la Page de Renvoi Shurgard 28-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Assistant Store Manager

Markets dans Groningen, Pays-Bas

SOUMETTRE MAINTENANT

PARLONS DU TRAVAIL

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Assistent Store Manager voor het district Noord Oost. Je komt te werken op onze stores in Groningen en Heerenveen.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Om 09:20 uur loop je samen met je collega's de service store binnen zodat je om 09:30 uur bent ingelogd en klaar bent om de dag te beginnen. Je start de dag met een kop koffie/thee, een praatje met de collega's en dan checken jullie de agenda, bespreken de KPI's en verdelen het werk. Vervolgens ga je zelfstandig op pad naar onze onbemande store waar je het pand checkt op schoonheid en veiligheid. Je voert lichte schoonmaakwerkzaamheden uit en checkt de camera beelden. Ook zorg je ervoor dat de opslagruimtes gereed zijn voor onze nieuwe klanten en klanten die je tegenkomt begroet je en help je met eventuele vragen.

Vervolgens ga je weer terug naar de service store en lunch je gezellig samen met je collega's. Op de service store beantwoord je de binnenkomende telefoontjes, e-mails, help je nieuwe klanten met het huren van een opslagruimte en dit doe je via de telefoon of face to face in de vestiging. Ook geef je rondleidingen. Daarnaast voer je de administratieve werkzaamheden uit zoals het opmaken van contracten en bel je de klanten na die niet op tijd de huur hebben betaald om samen naar een oplossing te kijken. Om 18:00 uur sluiten we en trek je de deur samen met je collega's dicht. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis, je hebt vandaag weer klanten kunnen helpen bij hun opslagproblemen. En dat zorgt voor een glimlach op jouw gezicht!

PARLONS DE VOUS

  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring in commerciële werkzaamheden of detailhandel (bijvoorbeeld winkelmedewerker of klantenservice)
  • Je vindt het leuk om klanten te adviseren en overtuigen
  • Je kan zowel alleen als in een team werken
  • Je bent betrouwbaar, integer en betrokken
  • Je bent in het bezit van een auto zodat je, je makkelijk tussen de stores kan verplaatsen
  • Tik je niet alle bovenstaande boxen aan, maar ben je wel enthousiast geworden? Solliciteer dan toch, jij als persoon bent belangrijker dan jouw ervaring

PARLONS DE NOTRE OFFRE

• Fulltime bruto maandloon € 2.330,00 en maandelijkse bonus die gemiddeld tussen de 100 à 300 bruto per maand ligt
• De werkdagen liggen tussen maandag en zaterdag en de werktijden zijn:
Maandag-vrijdag: 08:30-17:00 of 09:30-18:00; zaterdag: 09:30 - 16:00
• Werk je op zaterdag? Dan werk je 6 uur maar krijg je 8 uur uitbetaald.
• Een groot aantal voordelen, waaronder een maandelijkse bonusregeling, kortingscodes op heel veel aanbieders, bedrijfsfeesten, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding, challenges met leuke prijzen, zondag toeslag, waardering en nog veel meer!
• Op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden
• De mogelijkheid om door te groeien naar Store Manager, Cluster Manager en District Trainer of in de breedte van de functie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Storemanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.shurgard.jobs/fr-fr/emplois/pays-bas/assistant-store-manager/2024-1856

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.