Basisarts Psychiatrie Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Basisarts Psychiatrie Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als onderdeel van je rol voer je intakegesprekken en voer je onderzoek uit om een grondig begrip te krijgen van de behoeften van de cliënten. Op basis van deze informatie draag je bij aan het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen. Hierbij bereid je behandelplangesprekken voor en zorg je voor een duidelijke communicatie met de cliënten over hun behandelingstraject. Je neemt actief deel aan het verwijzingsproces, waarbij je cliënten doorverwijst naar specialistische behandelingen indien nodig. Dit omvat het onderhouden van contact met verwijzers en het samenwerken met verschillende disciplines binnen en buiten de organisatie. Door deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten blijf je up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en leer je van de ervaringen van je collega's. In crisissituaties speel je een cruciale rol als beoordelaar, waarbij je samen met een collega snel en adequaat optreedt om de situatie te beoordelen en passende maatregelen te nemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten bij het gebruik van voorgeschreven medicatie, waarbij je zorgt voor een veilige en effectieve toediening. Als lid van de 24-uurs-crisisdienst in de regio ben je inzetbaar tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten. Dit betekent dat je flexibel bent en bereid bent om te werken op momenten dat de zorg het meest nodig is, om zo te zorgen voor continue ondersteuning en zorg voor de cliënten.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract;
 • salaris van € 4.474,45 tot € 6.823,34;
 • Ongelimiteerde reiskostenvergoeding van €0,23 cent per km of de mogelijkheid op een leaseauto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • Gespecificeerd opleidingsaanbod.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts Psychiatrie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]4474 – 6823
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212494?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.