Bijbaan/Vakantiebaan Zorg Dichtbij 08-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Bijbaan/Vakantiebaan Zorg Dichtbij 08-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Gezocht: tijdelijke collega voor het maken van leeswijzers (parttime/bijbaan/vakantiebaan)

Geplaatst op 7 mei 2024

Ben jij een analytische, taalvaardige student journalistiek, communicatie of vergelijkbaar, die graag praktijkervaring wil opdoen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een tijdelijke collega die kan helpen met het maken van leeswijzers voor diverse contracten met financiers. Het doel is om deze contracten om te zetten naar begrijpelijke taal en een bondige vorm voor onze coöperatieleden, en een overzicht te creëren van taken en verplichtingen voor de collega's van het centrale kantoor.
Ga jij deze opdracht aan?

Coöperatie Dichtbij in het kort

Coöperatie Dichtbij is een zorgaanbieder en maakt veilig thuis blijven wonen, leven en sterven mogelijk in Noord- en Oost-Nederland. De zorg en begeleiding leveren wij met zzp'ers en zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en de eigenaren van de coöperatie. Doordat alle leden marge afdragen, ontstaat een gezamenlijk budget, waarvan o.a. een bestuur en een centraal kantoor worden bekostigd. Het bestuur en kantoor borgen, faciliteren en organiseren diverse zaken voor de leden. Denk aan relatie- en contractmanagement, kwaliteit, cliëntadministratie en declaratie van zorg. Op deze manier kunnen onze leden zich richten op hun kernactiviteit: goede zorg en begeleiding leveren.
Meer informatie over Coöperatie Dichtbij is te vinden op www.cooperatiedichtbij.nl .

Over de Dichtbij-werkers

Werk je voor Coöperatie Dichtbij? Dan ben je een Dichtbij-werker. Zo noemen wij de medewerkers en zzp'ers van kantoor. Het team bestaat uit ongeveer 40 personen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, met een dependance in Almelo. Benieuwd naar de gezichten achter onze coöperatie?
De Dichtbij-werkers hebben enerzijds de taak om coöperatieleden zo goed mogelijk van dienst te zijn, anderzijds moeten ze ook de kwaliteit bewaken.

De opdracht

Het gaat hier om een afgebakende, tijdelijke opdracht. Je zet ingewikkelde contracten om naar eenvoudige, bondige leeswijzers voor onze leden. Een leeswijzer kun je zien als een index en samenvatting in één. Hierdoor vinden onze leden snel wat ze zoeken en wat ze kunnen verwachten.

Ook ga je overzicht creëren van de taken en verplichtingen die in de contracten staan beschreven. Dat laatste doe je voor de collega's op kantoor, zodat zij tijdig aan de gestelde eisen kunnen voldoen.

Het gaat met name om contracten binnen het sociaal domein (o.a. jeugdzorg).

Gewenste competenties

Belangrijke eigenschappen voor deze rol zijn:

  • Uitstekende taalvaardigheid
  • Vermogen om complexe teksten samen te vatten en te vereenvoudigen
  • Vaardigheid om snel de kern uit een tekst te halen
  • Analytisch vermogen

Kennis van de gezondheidszorg is niet noodzakelijk, maar wel een pré.

Wat bieden wij?

Binnen Coöperatie Dichtbij is er een open cultuur. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie hard gewerkt maar ook veel gelachen. We werken volgens de 5 V's: vakmanschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding en vitaliteit.

Er wacht jou een gemotiveerd team van collega's en een energieke, dynamische werkomgeving. Je komt te werken bij een unieke zorgorganisatie en krijgt een baan van betekenis, in een maatschappelijk relevante sector, midden in de samenleving.

Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken: op ons kantoor in Groningen, thuis of onderweg. Ook krijg je een eigen laptop, bieden we lunch op kantoor en leuke personeelsuitjes als het jaarlijkse Dichtblij-uitje en het Dichtbij-diner.

Inschaling en dienstverband

De werktijden en het aantal uren per week gaat in overleg. De duur van het dienstverband is zo lang als nodig is om het project af te af te ronden. De inschaling is FWG 25/3 ( €15,76 per uur) . Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Solliciteer op jouw manier

Coöperatie Dichtbij is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. De manier van solliciteren laten we dan ook graag aan jou over. Wil je jouw motivatie en kwaliteiten laten zien met een brief en CV? Mail ons op . Wil je jouw interesse graag mondeling toelichten? Bel ons op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekstschrijver
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cooperatiedichtbij.nl/2024/05/07/gezocht-tijdelijke-collega-voor-het-maken-van-leeswijzers-parttime-bijbaan-vakantiebaan/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.