Vrijwilligers Biblionet Groningen 06-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Vrijwilligers Biblionet Groningen 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Lopsternijs

Nieuws uit Loppersum

Vrijwilligers gezocht voor computerhulp SeniorWeb

Iedere maandagmorgen om 10.00 uur staan de deuren van de Bibliotheek Loppersum weer wagenwijd open voor allerlei vragen m.b.t. computer, laptop en/of smartphone. Zonder afspraak kun je terecht in de bibliotheek voor je digitale vragen. Vrijwilligers proberen je waar mogelijk te helpen. Je bent van harte welkom. Koffie/thee staat klaar! De geboden hulp is gratis.

Wie durft vrijwilliger te worden voor SeniorWeb?

Vind je het leuk om anderen meer te leren over de digitale wereld? Ben je geduldig, sociaal en communicatief vaardig en volg je digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij het digitale spreekuur van SeniorWeb echt iets voor jou.

Voor het spreekuur in de bibliotheek Loppersum zoeken we iemand die een aantal uur per maand beschikbaar heeft om te ondersteunen. Het is echt niet nodig kennis te hebben over alle vragen die tijdens de inloopspreekuren gesteld worden. Je wordt ambassadeur van SeniorWeb en kan gebruik maken van alle trainings- en scholingsmogelijkheden van deze organisatie. Ook bieden wij je de mogelijkheid om vrijwilliger van de bibliotheek te worden.

Belangstelling, nieuwsgierig? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieLoppersum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.lopsternijs.nl/2022/10/09/vrijwilligers-gezocht-voor-computerhulp-seniorweb/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.