Consultant supply chain Yacht 27-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Consultant supply chain Yacht 27-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Beschrijving

Ben jij een gepassioneerde professional met ervaring in de werving & selectie binnen de supply chain? Voel je de drang naar een nieuwe uitdaging en wil je jouw expertise naar een hoger niveau tillen? Dan is dit jouw kans om aan boord te komen bij Yacht, dé marktleider in Werving & Selectie! We zoeken een gedreven Consultant Werving & Selectie met focus op supply chain voor de regio noord.

Jouw Avontuur bij Yacht

Stap in de rol van Consultant Werving en Selectie en duik in de dynamische wereld van Yacht. De vrijheid is aan jou: werk zelfstandig, beheer je eigen agenda en groei uit tot dé adviseur en relatiebeheerder voor jouw klanten. Maar dat is niet alles! Bij Yacht geloven we in de kracht van samenwerking én plezier. Naast hybride werken krijg je de kans om op kantoor te zijn, te lunchen met collega's en samen successen te vieren. Ontmoet je team om de twee weken voor een mix van online interactie en live connecties.

Wat Houdt Jouw Yacht Avontuur In?

Jij bent de verbindende factor: tussen kandidaten en opdrachtgevers en bij het vieren van successen. Acquisitie, projectmanagement en relatiebeheer zijn de kern van jouw avontuur. Met een focus op de supply chain, werk je zowel op kantoor als bij klanten, en zelfs vanuit huis. En ja, we voorzien je van een leaseauto om soepel door Nederland te navigeren!

Waarom Yacht?

Bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland wachten talloze voordelen op jou. Een inspirerende werkomgeving, professionele collega's en eindeloze carrièremogelijkheden. Ontwikkel jezelf, neem deel aan innovatieve projecten en bepaal je eigen pad binnen Randstad Groep Nederland. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we jou:

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.000, excl. vakantiegeld.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop.
 • Een maandelijks benefit budget waarmee je zelf kiest tussen vrije tijd, geld of andere perks.
 • Flexibiliteit, vrijheid en een hecht en informeel team.
 • 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen.
 • Een aantrekkelijke bonusstructuur, inclusief jaarlijkse bonussen en commissieregeling.

Jouw Profiel bij Yacht

Als (Senior) Consultant Werving en Selectie ben jij de sleutelfiguur tussen opdrachtgevers en kandidaten op hun weg naar succes. Met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, een Hbo- of wo-diploma en een veelzijdige set vaardigheden ben jij klaar voor deze uitdaging. Heb je een bestaand netwerk? Geweldig! Zo niet, dan heb je de gave om er snel een op te bouwen. Empathie, luisterbereidheid, integriteit en vastberadenheid zijn jouw kenmerken. Beheers je daarnaast vloeiend zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Dan is dit jouw kans om jouw expertise in werving en selectie verder te ontwikkelen bij Yacht.

Zet de Koers uit naar Succes en Solliciteer! Ben jij enthousiast geworden over de functie Consultant Werving & Selectie binnen de supply chain? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Tijmen Visser via email: tijmen.visser@randstadgroep.nl .Jouw reis naar succes begint hier!

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSupply Chain Consultant
Indicatie salaris (min – max]3000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstijmen.visser@randstadgroep.nl , 31623280063 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ujJrbQu21Odowu2NgNyd

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.