consultant werving & selectie Marketing & Communicatie Yacht 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. consultant werving & selectie Marketing & Communicatie Yacht 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Ben jij een ervaren professional op het gebied van werving en selectie, en zie je een boeiende kans om jouw expertise in te zetten binnen het vakgebied  Marketing Communicatie als Consultant Perm bij Yacht, dé toonaangevende partij binnen de werving- en selectie sector? Wij zijn op zoek naar een gedreven Consultant met een specialisatie in 360-consultancy voor het uitdagende gebied rondom Groningen binnen het vakgebied Marketing Communicatie.

Jouw Rol

Als Consultant bij Yacht vervul je een cruciale rol in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten, en ben je essentieel voor hun gezamenlijke weg naar succes. Met jouw ervaring binnen de arbeidsbemiddeling (sales & recruitment) ben je in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan opdrachtgevers en kandidaten. Je kennis van de branche en jouw netwerk dragen bij aan het realiseren van de perfecte match. Je start als Consultant Werving en Selectie in de regio Groningen. De locatie van je woonplaats is voor deze hybride functie niet van doorslaggevend belang, zolang het maar in het noorden is. Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en draagt verantwoordelijkheid voor klanten in de regio, waarbij je kandidaten bemiddelt binnen het vakgebied MarCom. Jouw verantwoordelijkheden:

 • Acquisitie: Doelgericht inspelen op de behoeften van opdrachtgevers met jouw branche-specialisme.

 • Talent Aantrekken: Creatief aantrekken van getalenteerde professionals met meetbare resultaten.

 • Volledig Procesbeheer: Verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces, van begin tot eind.

 • Werving: Opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en functieprofielen voor maximale zichtbaarheid, zowel offline als online.

Waarom Yacht?

Werken bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland.

Wat bieden wij jou

Yacht biedt een professionele, competitieve werkomgeving die wordt beloond met bonussen. Je wordt gefaciliteerd met alle benodigdheden die nodig zijn voor het succesvol opbouwen van je kandidaten- en opdrachtgevers portfolio. Daarnaast biedt Yacht:

 • Een uitstekend salaris van €4000 - €7000 bruto per maand obv. 40 uur (47k-84k OTE per jaar). Dit is inclusief vakantiegeld, benefit budget en bonus (on target).

 • Daarnaast een aantrekkelijke, ongelimiteerde bonusregeling, waarbij je OTE kan stijgen bij outperformance. 

 • Secundaire voorwaarden, zoals een leaseauto, smartphone/laptop, aandelenregeling, onkostenvergoeding en thuiswerkplekvergoeding.

 • Flexibele werktijden. Goede balans tussen kantoor-thuiswerken. Er is vrijheid en zelfstandigheid op de werkvloer, je wordt beoordeeld op output.

 • Een uitgebreid en intensief inwerkprogramma met incompany trainingen.

 • Volop ruimte voor groei en ontwikkeling.

 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra bij te kopen.

Over Jou

Om voor deze rol in aanmerking te komen, verwachten we:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol (combinatie sales & recruitment).

 • Hbo- of wo-werk- en denkniveau met een afgeronde bachelor.

 • Resultaatgerichtheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Bestaand relevant netwerk of de gave om er snel een op te bouwen.

 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, waaronder empathie, luisterbereidheid, integriteit en vastberadenheid.

 • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Solliciteren

Als dit profiel aansluit bij jouw ervaring en vaardigheden, biedt deze rol bij Yacht #Perm de ideale kans om jouw expertise in werving en selectie te combineren met MarCom. Wacht niet langer en start jouw reis naar succes met ons. Solliciteer nu of neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Hanneke Reutelingsperger, via hanneke.reutelingsperger@randstadgroep.nl of op nummer 0643000793. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConsultant Werving & Selectie
Indicatie salaris (min – max]4000 – 7000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenshanneke.reutelingsperger@randstadgroep.nl , 31643000793 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/zjHprxz21VstBz2xghUP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.