Consultatiebureau Assistent GGD Groningen 14-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Consultatiebureau Assistent GGD Groningen 14-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

consultatiebureau assistent regio Oldambt

Werk jij samen met ons aan de gezondheid van alle Groningers?


Ga aan de slag bij de jeugdgezondheidszorg van de GGD!

Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Gezond zijn is ook meedoen in de maatschappij, sociale contacten hebben en een gevoel van controle over je eigen leven kunnen ervaren. Het motto van GGD Groningen is 'Samen werken aan gezondheid'. Zo'n 450 GGD-professionals werken dagelijks aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle inwoners van de provincie Groningen. Dit doen wij namens alle Groninger gemeenten. Preventie en positieve gezondheid zijn daarbij belangrijke aandachtspunten.

De jeugdgezondheidszorg (JGZ) is de expert op het gebied van preventie. Door focus aan te brengen en samen te werken met anderen in het sociaal domein kan de JGZ écht het verschil maken. Mede dankzij de JGZ, die volop in beweging is, groeien de meeste kinderen in Groningen veilig en gezond op. Ook in de toekomst willen we gezamenlijk alle ouders en kinderen ondersteunen en hun ontwikkelkansen vergroten. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Vier pijlers

In de JGZ staan vier thema's centraal:

 • Ouderschap
 • Hechting
 • Weerbaarheid
 • Gezondheid

Door stevig in te zetten op deze pijlers en krachten te bundelen met anderen zoals geboortezorg, onderwijs, jeugdhulp en huisartsen kunnen we gezamenlijk een essentiële bijdrage leveren aan veilig en gezond opgroeien in Groningen.

Werkzaamheden

 • Ouders en kinderen op onze locatie ontvangen en hen wegwijs maken;
 • Kinderen wegen en meten;
 • Administratieve afhandeling van de planning en nieuwe afspraken maken;
 • De bureau-artikelen, zoals aankleedkussens en speelgoed, schoonhouden;
 • Assisteren bij vaccinatie-bijeenkomsten.

Plek in de organisatie

Als assistent jeugdgezondheidszorg werk je samen met een jeugdarts en een jeugdverpleegkundige in een jeugdgezondheidszorg team. Je werkgebied ligt in de gemeente Oldambt. Eventueel kun je ook op andere plekken worden ingezet.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur gericht op een functie in de zorg.
 • Aantoonbare affiniteit met onze doelgroep (ouders en kinderen van 0-18 jaar);
 • Bereidheid en passie om het belang van preventie en publieke gezondheid uit te dragen;
 • Energie en zin om mee te denken in de ontwikkeling van de preventieve jeugdgezondheidszorg in Groningen

Competenties

Naast onze kernwaarden verbindend, verantwoordelijk en vernieuwend is het van belang dat je over de volgende kerncompetenties beschikt:

Klantgericht, digitaal en communicatief vaardig I Je bent het visitekaartje van het team en de organisatie, door onze klanten vriendelijk en vaardig te ontvangen. Je bent handig met digitale middelen en vindt het leuk om hierin actief te zijn.

Stressbestendig en integer I Je ontvangt in korte tijd veel ouders en kinderen; rust en overzicht bewaren zijn cruciaal.

Flexibel en initiatiefrijk I De praktijk in de JGZ vraagt om medewerkers die zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties en in staat zijn om daar, met bestaande kennis en vaardigheden, een weg in te vinden.

Wij bieden

 • Een tijdelijke functie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 uren per week;
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.327,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 5). Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het bijkopen van vakantiedagen, het uitruilen van woon-werk kilometers of je kunt het laten uitbetalen.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met , , 4.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]3327 – 3327
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggdgroningen.nl/vacaturebeschrijving/cb-assistent-regio-oldambt

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.