HBO-(praktijk)Verpleegkundige Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. HBO-(praktijk)Verpleegkundige Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor een organisatie in Groningen zijn wij op zoek naar (praktijk)verpleegkundigen. De organisatie verzorgd alle huisartsenzorg op verschillende AZC locaties. Als verpleegkundige draai jij een spreekuur op locatie en voorzie je asielzoekers van eerstelijns zorg. Laagcomplexe zorg behandel je vanuit een solistische rol.

Jij als verpleegkundige werkt in een team van zorgprofessionals zoals een doktersassistent, POH-GGZ of huisarts. Jullie zijn gevestigd als team op een locatie. Vanuit de triage die gedaan wordt op locatie door een doktersassistent worden zorgvragers doorgestuurd naar een professional. Jij als verpleegkundige hebt een vrije rol en hebt nauw contact met een huisarts. Verschillende problematiek behandel jij zoals: diabetes mellitus type 2, astma, COPD en cardio vasculair risicomanagement.

Spreekt deze rol jou aan en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? zoek je werktijden van 09:00 – 17:00 en wil jij een jouw affiniteit met verschillende culturen terugvinden in je werk? Reageer dan snel.

Wat bieden wij jou:

  • Een salaris tussen 3506,30 – 4610,50;
  • Werktijden tussen 09:00 – 17:00;
  • Mogelijkheid tot scholing;
  • Ongelimiteerde reiskosten van €0,23 per km.

Functie eisen

  • Een BIG-registreerde HBO-verpleegkundige;
  • Een betrokken en enthousiaste teamplayer;
  • Klaar om de uitdaging aan te gaan!

Over het bedrijf

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Jij kunt hier gebruik van maken. Als jij jezelf herkent in deze vacature reageer dan snel en druk op solliciteerknop! Ben jij wel op zoek maar wil een andere uitdaging dan deze neem dan ook contact op!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HBO-(praktijk)Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHbo Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3506 – 4610
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108179387?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.