docent Frans Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. docent Frans Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben je een enthousiaste liefhebber van de Franse taal en cultuur en wil je jouw passie voor Frans delen met de volgende generatie? Heb je altijd al gedroomd van een carrière in het onderwijs? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons gedreven onderwijsteam! Wij zijn op zoek naar een docent Frans in opleiding voor 0,4 FTE om ons team te versterken.

Functie eisen

Heb jij naast passie voor de Franse taal ook:

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van Frans of een gerelateerd vakgebied?
  • Enthousiasme, geduld en de bereidheid om te leren en te groeien?
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om met leerlingen om te gaan?

Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie en de kans om je te begeleiden in je reis naar het worden van een bevoegd docent Frans!

Over het bedrijf

De school staat bekend om zijn inspirerende leeromgeving en toegewijde docenten. Ze zijn gevestigd in Groningen waar we de leerlingen de kans bieden om hun talenten te ontwikkelen en te groeien. Als docent Frans in opleiding speel je een sleutelrol in het helpen van de leerlingen om de Franse taal te omarmen en te waarderen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de docent Frans die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Frans
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevensiris.nieuwhof@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216747?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.