Management assistent Randstad 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Management assistent Randstad 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor een MBO-onderwijsinstelling die barst van energie en volop in ontwikkeling staat zijn we op zoek naar een bestuurssecretaresse. Als bestuurssecretaresse binnen het MBO ben je een onmisbaar lid van het team en speel je een cruciale rol in de ondersteuning van het bestuur en de efficiënte werking van de onderwijsinstelling. Vind jij het prettig om in een dynamische omgeving te werken waarbij je een grote variëteit aan werkzaamheden hebt? En word jij er blij van om zaken te regelen? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
 • cao MBO €2.740 tot €4.069,- , 13e maand
 • Assen/Groningen, reiskosten á € 0,19 cent/km
 • 0,6 - 1,0 fte, de uren en dagen zijn in overleg
 • (online) trainingen, cursussen en opleidingen
 • fijne en betrokken werkgever, goede werksfeer
 • pensioenregeling en tegemoetkoming ziektekosten
wie ben jij

Je bent het visitekaartje van de organisatie. Daarom hecht de school er veel belang aan dat je makkelijk contact maakt en goed benaderbaar bent. Je kunt goed samenwerken evenals zelfstandig werken. Door de variëteit aan taken en dynamische omgeving, kun je snel en gemakkelijk schakelen. Integriteit en organisatiesensitiviteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, richting directiesecretaresse/managementassistent en hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring
 • Je beschikt over uitstekende planner skills
 • 'Regelaar' is jouw tweede naam
wat ga je doen

Samen met je directe collega's en de bestuurssecretarissen ondersteun je het college van bestuur. Complex agendabeheer is één van de belangrijkste taken. Je plant vergaderingen, bereidt deze voor en regelt de verzorging van de nodige voorzieningen. Daarnaast bereid je de agenda's voor met IBADS, de vergadertool binnen de school.

Naast het plannen van vergaderingen, plan en organiseer je tevens bijeenkomsten. Je hebt talent voor organiseren en hebt een echte doener-mentaliteit. Je verwelkomt gasten en hebt nauw contact met de directiesecretaresses in de regio. Kortom, een baan waarbij je niet stil hoeft te zitten.

 • Beheren van de agenda's en afspraken voor het bestuur, en zorgen voor een optimale planning van vergaderingen en evenementen
 • Opstellen van agenda's met behulp van IBADS
 • Plannen en organiseren van bijeenkomsten
 • Verzorgen van in- en uitgaande communicatie, waaronder correspondentie, e-mails, en telefoongesprekken, met professionaliteit en vertrouwelijkheid
waar ga je werken

In jouw rol krijg je de kans om actief mee te denken om het bestuurssecretariaat verder te professionaliseren en optimaliseren van werkprocessen. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Het betreft hier een benoeming voor minimaal de duur tot de zomervakantie, maar met kans op vaste aanstelling!

 • Je werkt op het bestuurssecretariaat in Assen én Groningen
 • Je werkt in een uitdagende werkomgeving met volop ontwikkelingen
sollicitatie

Ben jij klaar om te solliciteren op de vacature van bestuurssecretaresse? Reageer direct op de vacature met jouw cv en motivatie. Ik neem contact met je op om de vacature en vervolgstappen te bespreken. Heb jij nog vragen? Bel, app of mail mij gerust! Ik neem contact met je op om de vacature en vervolgstappen te bespreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]4069 – 4069
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensmbo.noordoost@nl.randstad.com , 613240824 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/blmE9pb21Vvwab3r8CcL

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.