Docent Nederlands (2e GR.) Atlas College 26-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Docent Nederlands (2e GR.) Atlas College 26-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

 • Naar Tabor.nl

Docent Nederlands (2e gr.)

Voor aankomend schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Je verzorgt lessen aan vmbo onder- en bovenbouwklassen (b/k/gl/tl).

Werken bij d'Ampte

De vmbo-locatie d'Ampte is onderdeel van het Tabor College en beschikt over alle leerwegen en de profielen BWI, MT, PIE, ZW, EO, DP. Ons motto is: het beste onderwijs voor elke leerling. De kernwaarden van de locatie zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. De school is sportief, creatief en praktijkgericht en kenmerkt zich onder andere door degelijke vernieuwing met veel aandacht voor kwaliteit en het professioneel handelen van de docent. Vakmanschap, eigenaarschap en leiderschap staan centraal in het handelen van elke medewerker.

Je werkt in een hechte groep collega's waarbij collegialiteit voorop staat. Je start jouw werkdag om 8.15 uur met een gezamenlijke dagstart van 20 minuten met een team.

Kleine klassen en persoonlijke begeleiding

Er wordt gewerkt met kleine klassen van ± 20 leerlingen, zodat iedere docent goed zicht heeft op de ontwikkeling van zijn leerling(-en). Iedere d'Ampte leerling start zijn schooljaar met een entreegesprek en heeft (twee)wekelijks een persoonlijk gesprek met zijn/haar coach. Dit in plaats van een klassikaal mentoruur.

Wat verwachten wij van jou?

 • Lerarenopleiding Nederlands, 2e graads .
 • Ook PABO-afgestudeerden worden uitgenodigd te reageren; je hebt de mogelijkheid om de opleiding Groepsleerkracht tbv bevoegdheid onderbouw vmbo te volgen met studieverlof. Jouw opleidingskosten worden vergoed. De duur van deze opleiding is ongeveer een half jaar.
 • Passie voor het lesgeven aan vmbo-leerlingen.

Wat krijg je van ons?

 • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs; Inschaling in LB ( min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Jouw salaris is afhankelijk van jouw huidige ervaring en inschaling.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
 • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin word je begeleid door een professionele coach om jouw doelen te behalen. Het sporten doe je twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra ! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop.
 • Persoonlijke begeleiding vanuit een docentcoach en introductiebijeenkomsten in jouw eerste schooljaar op d'Ampte. Dit om de school en nieuwe docenten te leren kennen. Daarnaast kan je ervaringen en tips met elkaar en de schoolleiding delen. Verder is er vanuit d'Ampte Academie scholing en coaching mogelijk.
 • Een MacBook in bruikleen.

Mocht je meer informatie willen over de vacature of eens willen sparren met een collega uit het team? Dat kan!

Tijdens de meivakantie (27 april tot en met 12 mei) is onze school gesloten. Vanaf maandag 13 mei wordt jouw sollicitatie weer in behandeling genomen en zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor extra informatie.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Over Tabor College

Tabor College is een scholengemeenschap met drie middelbare scholen in Hoorn: d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Maak kennis met onze organisatie.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een werkplek die bij je past en die ervoor zorgt dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Contact

Maelsonstraat 26, 1624 NP Hoorn
Route in Google Maps

E-mail:

Solliciteer

Docent Nederlands (2e gr.)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]5030 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabor.nl/vacatures/docent-nederlands-2e-gr/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.